Rejtélyes kripto drágakövek: Lehetséges milliomos-termelők

-


Vendégbejegyzés


A várva várt bikafutás és altcoin-szezon közeledtével a kriptopiac potenciális robbanás előtt áll.

A kriptopiac jelenlegi nyugalma egyedülálló befektetési lehetőséget kínál, mivel az altcoinok a mélypontjukon lebegnek.

E rejtett, alulértékelt és figyelmen kívül hagyott gyöngyszemek hamarosan milliomosokká tehetnek, ahogy a piaci lendület megváltozik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk azt vizsgálja, hogy mely coinok vannak felkészülve a figyelemre méltó növekedésre, betekintést nyújtva a potenciális jövedelmező lehetőségekbe.

Maradj velünk, hogy felfedezd azokat az altcoinokat, amelyek készen állnak az egekbe szökni és tőkét kovácsolni a kriptovilág következő nagy hullámából.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 1 millió dollárt: Egy a millióból egy DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO magára vonja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1 millió dollár fölé emelkedik.

Ez a legmodernebb DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

kripto

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező stakinget , exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashbacket, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel a teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>>Lépj be a CYBRO-ba, és célod az akár 1200%-os jövőbeli hozam<<<<

A Starknet (STRK) a jelenlegi visszaesés ellenére is bikás kitörésre készül

A Starknet (STRK) árfolyama hullámvasúton van, jelenleg 0,63 és 0,76 dollár között ingadozik.

A bikák szusszanásnyi szünetet tartanak, ami jól látszik a legutóbbi, több mint 45%-os esésből az elmúlt hónapban.

Az RSI azonban alacsony, 35,39-es értéken áll, ami arra utal, hogy a token túladott.

Ezzel megteremtődnek a feltételek egy lehetséges fellendüléshez. Amennyiben a bikák átlépik a 0,82 dolláros ellenállást, az STRK legközelebb a 0,95 dolláros szintet veheti célba.

Ez körülbelül 50%-os, lenyűgöző emelkedést jelentene a jelenlegi szintekről. Míg a rövid távú trendek gyengének tűnnek, a hat hónap alatt elért 217,68%-os hosszú távú növekedés erős növekedési potenciálra utal.

A Hashflow (HFT) bikái egyre nagyobb lendületet vesznek, az ellenállási szintek a láthatáron

A Hashflow (HFT) árfolyama jelenleg 0,19 és 0,23 dollár között mozog, ami a bikás fordulat korai jeleit mutatja.

A kemény néhány hónap ellenére, a hat hónapos, több mint negyven százalékos visszaesés ellenére a bikák egyre erősebbek.

A legközelebbi ellenállási szint 0,25 dollárnál van, és ennek áttörése 0,29 dollárig történő emelkedést indíthat el.

Az érme Relative Strength Index (RSI) és a Stochastic szintjei túladottnak jelzik, ami potenciális felfelé irányuló mozgásra utal.

Ha a bikák áttörik az ellenállást, a HFT több mint 40%-kal emelkedhet a jelenlegi szintekről, ami erőteljes fellendülést jelentene.

Tartsuk szemmel a bikás jeleket, ahogy a Hashflow visszanyeri erejét az elkövetkező hetekben.

A Celestia (TIA) szemmel tartja a fellendülést: Meg tudja lépni az új magasságokat?

A Celestia (TIA) a potenciális bikás trend jeleit mutatja. Annak ellenére, hogy a közelmúltban közel mínusz tizennégy százalékos egyhetes árfolyamváltozással esett vissza, a TIA jelenlegi 5,59 és 6,93 dollár közötti ársávja reményt ad.

A legközelebbi ellenállási szint 7,68 dollárnál döntő fontosságú. Áttörése a TIA-t 9,03 dollár felé tolhatja, ami a jelenlegi szintekhez képest több mint 50%-os ugrást jelentene.

Míg a rövid távú mutatók, mint például az egyszerű mozgóátlagok és az RSI némi medvés nyomást mutatnak, az általános felállás a növekedés lehetőségét sugallja, ha a bikák újra erőre kapnak.

Az 5 dolláros támasz szemmel tartása kulcsfontosságú azok számára, akik belépési pontot keresnek.

A Jito (JTO) vonzerőt nyer: Egy jelentős kitörés a láthatáron?

A Jito (JTO) jelenleg a 2,10 és 2,75 dollár közötti tartományban kereskedik. Úgy tűnik, hogy a bikák egyre nagyobb lendületet kapnak, mivel a 10 és 100 napos átlagok stabilan 2,40 és 2,36 dollár körül tartanak.

A legfrissebb Relative Strength Index (RSI) 49,26 közelében áll, ami kiegyensúlyozott piacra utal.

A Jito 6 hónapos, közel 55%-os emelkedése azt mutatja, hogy valódi potenciállal rendelkezik. A legközelebbi ellenállási szint 3,07 dollár.

Az áttörés az árakat 3,70 dollár felé tolhatja, ami körülbelül 50%-os emelkedést jelentene.

Tartsuk szemmel az 1,77 dolláros támaszvonalat; ha ez kitart, akkor a Jito hamarosan bikás futamra indulhat.

Következtetés

Az STRK, a HFT, a TIA és a JTO tartogat némi potenciált, de rövid távon nem biztos, hogy jelentős nyereséget fogunk látni. Az igazi lehetőség a CYBRO-ban, egy élvonalbeli DeFi platformban rejlik.

A Blast blokkláncon a hozamaggregáció optimalizálására mesterséges intelligenciát használ.

A CYBRO lenyűgözően sokféle előnyt kínál, például magas staking jutalmakat, egyedi airdropokat és cashbacket a vásárlások után.

A zökkenőmentes befizetések és kifizetések fokozzák a felhasználói élményt.

A CYBRO emellett az átláthatóságra, a megfelelésre és a minőségre összpontosít, ami kiemelkedővé teszi. A vezető kriptodevizák erős érdeklődése még inkább aláhúzza a benne rejlő potenciált.

A CYBRO a kriptopénz területen a változásokat ígérő tényezőnek ígérkezik.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!