A Santiment felfedte a három legjobb altcoin

-

Az altcoin iparág az elmúlt hetekben medvés trendbe került. Még a mémcoin szektor is zsugorodott a megnövekedett bálna on-chain aktivitás ellenére.

Mivel a Bitcoin (BTC) árfolyama újra teszteli a négy hónappal ezelőtt kezdődött vízszintes csatorna alsó határát, a további kriptokapitulációtól való félelem nem múlt el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Továbbá az amerikai spot Bitcoin ETF-ek vegyes pénzmozgásokat tapasztaltak az elmúlt hetekben.

Ezenkívül a német kormány fokozott Bitcoin-értékesítése az Mt.Gox 9 milliárd dolláros szétosztása közepette súlyosan rontotta a bikás hangulatot.

Mindezek eredményeként az altcoin-iparág továbbra is vérzik, annak ellenére, hogy a megfelelő párokkal kereskednek és többéves mélypontokat értek el a Bitcoinnal szemben.

A Santiment a három legjobb altcoinról, amit érdemes megvásárolni

A Santiment által készített on-chain elemzés szerint az altcoin-tulajdonosok többsége underwater, jelentős veszteségeket könyvelhet el.

A cég ezért a Market Value to Realized Value (MVRV) mutatót használta a legpotenciálisabb bika és medve altcoinok meghatározásához.

Eközben a Santiment figyelmeztette az ENS, a MANTRA (OM) és a Reserve Rights (RSR) tulajdonosokat, mivel ezek a történelmi rossz eladási zónában vannak.

Santiment
Forrás: X

Basic Attention (BAT)

Az MVRV középtávú lehetőség és veszélyzóna divergencia szerint a BAT token a történelmileg jó vételi zónában van.

A teljesen hígított, körülbelül 283 millió dolláros értékeléssel és körülbelül 43 millió dolláros napi átlagos kereskedési volumennel rendelkező kis kapitalizációjú altcoin még mindig 90 százalékkal az eddigi legmagasabb értéke alatt van.

Az altcoin szerdán 0,189 dollár körül mozgott, 23 százalékkal csökkent az elmúlt négy hétben.

Chromia (CHR)

Hasonlóan a Chromia (CHR), a svéd Chromaway AB által kitalált nyílt forráskódú nyilvános blokklánc a történelmileg jó vételi zónában van.

A kis kapitalizációjú altcoin, amelynek teljes hígított értékelése körülbelül 195 dollár és napi átlagos kereskedési volumene 41 millió dollár körül van, az elmúlt hét napban több mint 7 százalékot ugrott, és szerdán 0,2377 dollár körül kereskedett.

Mindazonáltal a CHR árfolyama még mindig több mint 83 százalékkal van lejjebb az eddigi csúcsához képest.

Highstreet (HIGH)

A Santiment MVRV indikátora kiemelte, hogy a Highstreet (HIGH), egy kis kapitalizációjú altcoin, amelynek FDV-je 178 millió dollár körül van, a legjobb vételi lehetőséget kínálta az utóbbi időben.

Olvastad már? A legjobb kriptobálna választások 2024 nyarára: MTAUR, TON, és még néhány!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Hogyan lehet passzív jövedelmet szerezni a kriptovalutákból? A szakértő kripto választások

A kriptopiac nyugodt a várható bikafutás előtt. Az altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak. Már elindultak felfelé, készen állnak arra, hogy bármelyik pillanatban berobbanjanak. Ez izgatottságot...

A legjobb altcoinok listája a hosszú távú nyereségért

Conor Kenny elemző és befektető megosztott egy listát azokról az altcoinokról, amelyek szerinte maximális nyereségre képesek a közelgő bikafutás során. A lista első helyén a kriptovaluták...

Szeptemberi kitörésre készülhet a bitcoin

A Bitcoin volatilitási jelzései mindössze kétszer mutattak ilyen erős torzítást a bikák javára a coin története során – derült ki a heti BTC árfolyamgrafikon elemzéséből. Az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!