PwC: Izgalmas év vár a kriptopiacra

-

Henri Arslanian, a hongkongi PricewaterhouseCooper (PwC) könyvvizsgáló cég fintechért és kriptopénzekért felelős vezetője szerint 2019-ben jóval több intézményi játékos lép majd piacra.

Olvastad már? Ezek voltak az idei bitcoinárjóslatok – összefoglaltuk

„Nagyon izgalmas lesz mindaz, ami 2019-ben a kriptopiacra vár.”

Arslanian kifejtette, hogy a következő év ilyen szempontból eltérő lesz 2018-tól, mivel egyre több átlátható törvény és szabályozás kerül bevezetésre.

Elmondta, hogy szerinte a kriptotérbe ezen felül „számos egyéb nagy bank” fog belépni – néhány ezek közül saját megoldásokkal, néhány pedig valamilyen kriptotársasággal való együttműködés vagy befektetés révén. Ezek a hajtóerők „intézményi szintre emelik” az ágazatot, amely – szerinte – az iparban nagyon fontos.

Nemrég hangot adott azon véleményének is, miszerint a kriptóba eddig azért nem léptek be a nagy játékosok, mert nem tudják magukat semmivel biztosítani.

„A intézményileg orientált kriptotársaságok nagy része szeretne megbízható biztosítást, sok esetben azonban ez egyébként is szabályozói vagy törvényes kötelességük. Az ilyen lehetőség viszont minden erőfeszítés ellenére egyelőre nem lehetséges.”

A PwC egy nemzetközi hálózat, amely tanácsadó és könyvvizsgáló szolgáltatásokat kínál. A londoni székhellyel rendelkező társaságot 1849-ben hozták létre, és egyik a „Négy Nagy”-nak, amely a 4 legnagyobb könyvvizsgáló céget jelöli. Hongkongi irodájuk tanácsadó szolgáltatások díjaként 2017 végétől bitcoint is elfogad.

Forrás: kryptomagazin.sk

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon és az Instagramon. Legyen szép napod!

2 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

A Floki a következőkben különbözik a többi mémérmétől

A Floki (FLOKI) tokenek összértéke, amelyeket a platform négy hónapja futó staking programjában zároltak, 300 millió dollár fölé szökött, miután az elmúlt 24 órában parabolikusan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!