Potenciális bikás alakzat a Bitcoin árfolymán

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

A Bitcoin árfolyama egy fordított fej-váll felállást alakított ki a négyórás grafikonon.

Ez az alulról forduló minta három mélypontot tartalmaz, amelyek közül a középső, úgynevezett fej, mélyebb, mint a másik kettő.

A fej két oldalán lévő mélyponkokat vállaknak nevezzük, innen ered az elnevezés.

Az ezen technikai alakzat által előrejelzett 6%-os elmozdulást úgy kapjuk meg, hogy megmérjük a jobb váll és a fej legmélyebb pontja közötti távolságot, és ezt hozzáadjuk a 16.630 dollárnál lévő kitörési ponthoz. Így a cél 17.593 dollárnál található, ami egybeesik a június 18-i mélypontokkal.

Ezért ez az egybeesés egy erős szint a Bitcoin árfolyamkereskedői számára a nyereség elkönyveléséhez.

Meg kell jegyezni, hogy a BTC-nek még egy négyórás gyertyás zárást kell produkálnia a nyakvonal felett a 16.330 dollárnál, hogy elindítsa ezt az fordított fej-váll előrejelzését.

Bár ez a bullish kilátás valószínűsíthető, a 17.593 dolláros küszöb megdöntése megnyitja az utat a Bitcoin-árfolyam számára, hogy újra tesztelje a 19.011 dollárt, a 2022-es legmagasabb kereskedésivolumen-szintet.

A lezárás jellegéből adódóan a 2022-es utolsó medvepiaci rali a BTC számára a 19.011 dollárnál van behatárolva.

bitcoin

Másrészt, ha a Bitcoin árfolyama a 16.000 dolláros pszichológiai szint alá csúszik, és nem sikerül talpra állnia, az a bikás lendület elmaradását jelzi.

Ez a lépés lehetővé tenné a medvék számára, hogy átvegyék az irányítást, és a BTC-t a 15.721 dolláros támaszszint újbóli tesztelésére lökjék.

Itt a vásárlók összefognak és megpróbálhatnak egy újabb helyreállítási ralit.

 Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 06.07.

Prémium Bitcoin  Az Egyesült Államok továbbra is szabályozási nyomást gyakorol a kriptovalutákra, és a Binance tőzsde ismét a figyelem középpontjába került. Egy korábbi, márciusi CFTC-bejelentés után az amerikai...

A SEC főnöke: „Nincs szükségünk több digitális valutára”

A CNBC-nek adott keddi interjújában Gary Gensler, az amerikai értékpapír és tőzsdefelügyelet (SEC) elnöke határozottan kifejtette álláspontját a digitális valutákkal kapcsolatban: "Nincs szükségünk több digitális...

Litecoin technikai elemzés 06.06

Prémium Litecoin Bár a legutóbbi amerikai SEC-bejelentés hasonlít a korábbi CFTC-bejelentéshez, az LTC-t nem említik értékpapírként. Ugyanakkor a MATIC, a SOL, az ADA és mások értékpapírként lettek kiemelve. Az...

Az ADA 7%-kal esik vissza a Binance-per miatt

A Cardano (ADA) tulajdonosok nem gondolták volna, hogy az elmúlt 24 órában 7,64%-ot zuhannak, amikor a token viszonylag jó szezont futott. Az amerikai tőzsdefelügyeletnek (SEC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!