Polygon (MATIC) technikai elemzés 07.17.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polygon (MATIC)

A hétvége (július 15-16.) során a rövid távú eladási nyomás 10%-os esésnek tette ki a Polygon (MATIC) árfolyamát.

A visszahúzódás következtében a MATIC a július 13-i (múlt csütörtöki) árfolyam-emelkedés során elért legutóbbi nyereségek egy részét is eltörölte.

De a visszahúzódás elérte a korábbi támogatást és a decemberi mélypontokat 0,7566 dollár közelében, és vonzhatja a bikákat.

Eközben a Bitcoin meghosszabbította a tartományhoz kötött formációját, és az írás időpontjában még nem lépte át a 30.500 dolláros középtartományt.

Június közepe óta a 4 órás grafikon magasabb csúcsokat és magasabb mélypontokat eredményezett, ami egy emelkedő tendenciát mutat.

Bár a július 13-i masszív árfolyam-pumpálás előremozdította a bikákat, nem sikerült átlépniük a 0,90 dolláros határt.

Valójában a MATIC közel állt ahhoz, hogy visszafordítsa az összes júniusi veszteséget, mielőtt a felsö medvés rendelési blokk (OB) alá került volna, 0,918 – 0,955 dollár (piros).

Érdemes volt megemlíteni, hogy a július 13-i masszív pumpálás érvénytelenített egy másik medvés OB-t (piros), amely a decemberi mélypontokhoz igazodott 0,7566 dollár közelében.

A visszahúzódás azonban a fenti szintre, a decemberi mélypontra enyhült, ami egy olyan fontos támasz, amely vonzhatná a bikákat.

Egy visszapattanás ezen a szinten agresszív bikákat állíthatna be egy 0,95 dolláros célpontra (felső medvés OB).

A konzervatív szereplők azonban elérhetik a 0,889 és 0,85 dolláros célokat.

A szinten történő visszapattanás agresszív bikákat állíthatna be egy 0,95 dolláros célpontra (felső medvés OB).

A decemberi mélypontok alatti áttörés érvényteleníti a bikákat. Egy ilyen lejtmenet a MATIC-ot a 0,71 vagy 0,65 dollár felé indíthatja el.

Eközben az On Balance Volume kissé csökkent, míg a Relatív Erősség Index a semleges szint alá csúszott – megerősítve a hétvégi keresletcsökkenést és vásárlási nyomást.

polygon

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!