Polygon (MATIC) technikai elemzés 07.05.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium


Polygon (MATIC)

A Polygon (MATIC) néhány nappal ezelőtt nyilvánosságra hozott néhány információt a Polygon 2.0-ról.

Az új frissítés célja, hogy „korlátlan skálázhatóságot és egységes likviditást” biztosítson egy június 30-i tweet szerint.

Erre az árak nem reagáltak azonnal pozitívan. Ehelyett június 30-án a MATIC visszavonult a közelmúltbeli nyereségéből, és 0,669 dollárról 0,61 dollárra esett.

Ráadásul a bikák az elmúlt három hétben egy bikás struktúratörést hajtottak végre. Vajon ez egy emelkedő tendenciát fog eredményezni, vagy az árak ismét 0,61 dollár felé esnek?

A MATIC június 22-én átmászott a 0,678 dolláros szint felett. Ez a szint volt a június 13-i alsó csúcs mind a4 órás, mind a napi grafikonon.

Ez a struktúra áttörését jelentette, és a bikás szándék jele volt. Erre a mozgásra Fibonacci-retracement szinteket rajzoltunk.

Ezek azt mutatták, hogy az 50%-os és a 61,8%-os retracement szinteket június 28-án tesztelték támaszként, mielőtt a MATIC árai feljebb pattantak.

Ezért az ármozgás azt mutatta, hogy további emelkedés lehetséges a 23,6%-os kiterjesztési szint felé, 0,747 dollárnál.

Mégis, az OBV nem törte át a június 22-én kialakult csúcsot, annak ellenére, hogy az árfolyam visszatért a helyi csúcsok közelébe. Ez azt jelezte, hogy hiányzik az erős kereslet, amely a kitörést elősegíthetné.

Ezért ez a megállapítás megnyitotta annak lehetőségét, hogy a MATIC a 0,715 dolláros határ közelében elutasítással szembesülhet, és ismét a 0,616 dolláros mélypont felé eshet.

polygon

 

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!