A Bitcoin kereskedők bíznak a Bitcoin 30.000 dolláros támaszában

-

A Bitcoin árfolyammozgás lassú visszaesést jelez a támasz felé, a Bitcoin dip-vásárlók készenlétben állnak.

A Bitcoin a július 5-i Wall Street-i nyitáskor lefelé vette az irányt, mivel a kockázatcsökkentő hangulat az Egyesült Államok részvényeibe is beköltözött.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BTC ára elkezdi elérni a dip-vásárlási célokat

A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai szerint a BTC/USD többnapos mélypontokat ért el 30.280 dollárnál a Bitstampon.

A BTC árfolyammozgás folytatta az oldalazó kereskedési mintázatot egy nagyobb tartományon belül, amely gyakorlatilag június közepe óta tart.

Mivel nem volt érzékelhető előrelépés a felső ellenállás áttörése felé, a Bitcoin kereskedők azt remélték, hogy a mélypontok lesöprése biztosítja majd a bikák számára a szükséges hajtóerőt.

A népszerű kereskedő, Crypto Ed a 30.000 dolláros vagy közvetlenül az alatti területet tartotta szemmel a nap folyamán.

„Oda tartunk, várjuk a reakciót erről a szintről”írta Twitter-kommentárja egy részében.

Forrás: Crypto Ed/Twitter

Jelle kereskedőtárs mindeközben a 28.000 dollár környékén nézeget, amely már népszerű célpontnak számít, kereste a lehetőséget a „dip megvásárlására””.

„Ahogy a Bitcoin napi medvés divergenciája játszódik, úgy látom, hogy egy potenciális rejtett bikás divergencia alakul ki” – árulta el egy magyarázó grafikon mellé.

„Ha ez végül csak egy sekélyes visszahúzódásként végződik, akkor ez megadhatja a szükséges erőt ahhoz, hogy egyszer és mindenkorra áttörjük a 32 000 dollárt.”

A grafikonon a Bitcoin Relatív Erősség Indexe (RSI) megmutatta a medvés divergenciát, amire utalt.

bitcoin
Forrás: Jelle/Twitter

A Bitcoin „bikás piaci struktúrája” továbbra is fennáll

A pániknak a felfelé irányuló lendület hiánya ellenére kevés jele volt.

A Rekt Capital kereskedő és elemző az erős havi zárást követően a napközbeni teljesítményét kommentálta: „semmi ok a pánikra”

„Személy szerint én long vagyok, amíg 28.000 dollár felett vagyunk, mivel szuper jó belépőnk volt” – folytatta Crypto Tony kereskedő.

„Ha még nem vagy pozícióban, akkor megvárnám ezt a dipet, amit keresek, vagy a 31.000 dolláros ellenállási zóna átfordulását támaszba. Ez a két trigger a mai napra.”

Daan Crypto Trades hasonlóképpen megismételte, hogy a bullish status quo továbbra is érvényes.

„Az alacsonyabb időkereteken a bikás piaci struktúra még mindig fennáll” – olvasható a legújabb elemzésének egy részében.

„Megfontolnék egy 29.500 dolláros újratesztelést, ha a BTC elveszítené a középső tartományt. Addig is a likviditás 31.400-31.500 dolárnál helyezkedik el”.

Forrás: Daan Crypto Trades/Twitter

Olvastad már? A legjobb iGaming lehetőségek: Mit kaphat egy játékos?

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!