Polkadot technikai elemzés 03.05.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polkadot

A Polkadot árelemzése azt mutatja, hogy a kriptopénz ma egyelőre gyengébb kézben van, mivel a piac negatív hangulatot mutat a kriptopárral szemben.

Megfigyelhető volt egy swing low is az 5,78 dolláros szint felé, de aztán az árfolyam hirtelen esésnek indult, ami visszavitte a coint a 6,00 dolláros szintre.

Úgy tűnik azonban, hogy a Polkadot árfolyama elérte a csúcsát ebben a tartományban, mivel az ellenállás 6,03 dollárnál található, és megakadályozza a coin további felfelé irányuló mozgását.

A közvetlen támaszszint az 5,78 dolláros szinten található, ahol egy visszapattanásra lehet számítani, amennyiben a DOT árfolyama ez alá a pont alá esik.

DOT/USD napos árfolyamgrafikon

polkadot

A Polkadot árelemzés napos grafikonja veszteséget jósol, mivel az ár ma is új szintre zuhant.

A zuhanás masszívan zajlik, és az árfolyam pár napja csökkenő tendenciát mutat.

Jelenleg a DOT/USD árfolyama a 6,00 dolláros szinten áll, és várhatóan szintén egy alacsonyabb tartomány felé mozdul el, mivel az coin a mai napon 1,00 dollárt veszített értékéből.

A DOT árfolyam jelenlegi ellenállási szintje a 6,03 dolláros szint körül van, míg a legutóbbi támogatási árfolyam az 5,78 dolláros szint körül található, a következő támogatási szint pedig az 5,50 dolláros ár körül van.

Az RSI vonal jelenleg a túladott szint közelében kereskedik a 41 pont körüli értéken, míg a 20 SMA és az 50 SMA vonalak is lefelé mozdultak.

A MACD indikátoron medvés átmenet történt, ami azt mutatja, hogy a medvék átvették a bikák helyét.

A mozgóátlag mutató lefelé tendál, és a közeljövőben medvés kilátások felé mutat.

Összefoglalva

A fent leirtatkból megerősíthető, hogy az árszintek a legalsó szintre estek.

Az árfolyam a különböző támaszszinteket is áttört, és az új támasz az 5,78 dolláros tartomány alatt található, ami a coin jelenlegi ára alatt van nem sokkal.

Megjósolható, hogy az árfolyam innen is tovább fog csökkenni, ha bikák nem rázzák meg magukat.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: Andrászeta


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

A Kraken kriptotőzsde ebben a két európai országban terjeszkedik

Az amerikai székhelyű Kraken kriptotőzsde nemrégiben engedélyt szerzett két vezető európai országban - Spanyolországban és Írországban. Spanyolországban a tőzsde megkapta a virtuális eszközszolgáltató (VASP) regisztrációt a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!