Polkadot (DOT) technikai elemzés 10.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polkadot (DOT)

A Polkadot (DOT) október elején további veszteségeket könyvelhetett el, mivel a csökkenő nyomás továbbra is fennállt.

A token október 2. és a cikkírás idején elért 3,8 dolláros érték között több mint +10%-ot veszített.

Eközben a Bitcoin (BTC) megvédte a 27 000 dolláros szintet, de még erősen vissza tudott pattanni a szeptemberi CPI-adatok csütörtöki (október 12.) közzététele előtt.

Egy korábbi DOT árelemzésben egy lehetséges 4 dollár feletti kitörést vetített előre, ha a 3,9 dolláros támaszt megvédik. De a támogatás megtört, mivel a DOT alacsonyabb időkeretben a kereskedők erre számíthatnak.

A 4 dollár alatti kiterjedt esés egy napi medvés megbízást (OB) alakított ki a 3,998 – 4,094 dollár (narancssárga) között.

Felette egy újabb akadály és egy korábban érvénytelenített heti bikás OB (piros) fekszik.

A napi grafikonon a DOT augusztus közepe óta alacsonyabb csúcsokat mutat. A napi és a H4 piaci struktúra is medvés volt a szerkesztés idején, ami tovább erősíti az eladók piaci befolyását.

Tehát a BTC visszapattanása a 28 000 dollár felé a DOT-ot a 3,9 dollár fölé vezetheti, de a következő akadályon, a 4 dollárnál megtorpanhat.

Tehát, ha a medvés nyomás fennmarad, az eladók kiterjeszthetik a nyereséget 3,6 dollárig, a 3,9 és 4 dolláros akadályokat használva az újbóli belépésre.

Egy sikeres emelkedés a 4 dolláros akadály fölé a H4 piaci struktúrát bikaivá változtatja, és lehetővé teszi a bikák számára, hogy a 4,3 dolláros célpontra összpontosítsanak.

Eközben a DOT Spot piaci kereslete október 2-től masszívan csökkent, amint azt a visszahúzódó OBV mutatja.

A negatív RSI tovább erősítette az eladási nyomást, mivel a medvés nyomás továbbra is fennállt.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon. Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!