Polkadot (DOT) technikai elemzés 09.03.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polkadot (DOT)

A Polkadot (DOT) néhány nappal ezelőtt egy bikás piaci struktúra áttörését észlelte az alacsonyabb időkeretben.

A pattanás azonban 4,8 dollárnál elvesztette lendületét, és azóta a 4,3 dolláros támasz alá esett.

Ez azt mutatta, hogy az eladási nyomás átmeneti szüneteltetése csak csel volt.

A lendület ismét csökkenő tendenciát mutatott, és a 4,3 dollár alá való esés az eladók szándékának jele volt.

Az 1 napos grafikonon a Polkadot a cikk írásakor 4,275 dolláron állt.

A 4,56 dollár (narancssárga pöttyös) a 4 órás grafikonról egy alacsonyabb csúcsot emelt ki, amelyet augusztus 28-án, hétfőn sikerült megütni.

A bikák azonban nem tudták fenntartani a mozgást, és a medvék 4,8 dollárnál átvették az irányítást.

A 4,27 dolláros szint az 1 napos grafikonon a bikás rendelési blokk mélypontját jelentette. Szeptember 1-jén, pénteken a DOT e szint alatt zárta a napi kereskedést.

Ez a megbízási blokkot átfordította egy medvés letörésre, és azt jelentette, hogy shortolási lehetőségek merülhetnek fel, ha a DOT a 4,4-4,6 dolláros régió felé pattanna.

A Fibonacci kiterjesztési szintek azt mutatták, hogy a 4 dollár alatti árak komoly lehetőséget jelentenek a Polkadot számára 2023 negyedik negyedévében.

A 23,6%-os, 50%-os és 61,8%-os kiterjesztési szintek 3,894, 3,495 és 3,317 dollárnál vannak.

Tekintettel az 1 napos grafikonon látható csökkenő tendenciára és a piac medvés szerkezetére, valószínűsíthető volt, hogy a DOT a következő hónapokban a 3,5 és 3,3 dolláros szintek felé fog esni.

polkadotFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!