Aptos (APT) technikai elemzés 09.03.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Aptos (APT)

Az Aptos (APT) 5,6 dolláros tartományi mélypontja megakadályozta a további visszaszerzési kísérleteket, és ezt az eladók kihasználhatták.

Az APT augusztus második felében 6,06 és 5,59 dollár között ingadozott, de medvés kitörést alakított ki, ami az eladóknak nagyobb tőkeáttételt kínált.

Az elmúlt napokban küzdött, hogy visszaszerezze a tartományi mélypontot, és extra shortolási nyereséget jelenthet.

Az Aptos korábbi tartományi mélypontja összefutott egy érvénytelenített bikás megbízási blokkal (OB) a 4 órás grafikonon 5,58 és 5,65 dollár között (zöld).

Tehát az 5,6 dolláros terület egy szilárd medvés zóna lehet, ha a Bitcoin (BTC) visszafogott teljesítménye rövid távon fennmarad.

Mint ilyen, az ár elutasítása a zónában az APT-t a közelmúltbeli 5,38 dolláros mélypontra helyezheti.

Egy ilyen visszautasítás újabb shortolási lehetőséget kínálna, 5,6 dolláros belépéssel és 5,38 vagy 5,4 dolláros take-profit-tal.

Azonban egy 5,65 dollár feletti előretörés és a tartományi mélypont sikeres visszaszerzése érvényteleníti a short ötletet.

Eközben az RSI az 50-es egyensúlyi szint alatt ingadozott. Ez visszafogott és hullámzó vételi nyomást jelez.

A CMF szintén negatív értéket mutatott, és szeptemberben nehezen tudta visszaszerezni a nulla értéket – a tőkebeáramlás visszafogott volt.

AptosFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!