Pletykák szerint a KuCoinnak nagyon fájt a Terra összeomlása

-

A pletykák szerint a Terra (LUNA) és a 3AC összeomlása különösen negatív hatással volt a KuCoin kriptotőzsdére, ami a figyelmeztetések szerint „mérhetetlen szenvedéshez” vezetett a váltó számára. Egyesek már azt pletykálják, hogy a KuCoin felfüggeszti a kiutalásokat.
A KuCoin kriptotőzsde komoly viták középpontjában találta magát, amikor a kripto-Twitter egyik közössége figyelmeztetni kezdte a befektetőket a pénzkivonás közelgő betiltásának lehetőségére.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A KuCoin vezérigazgatója, Johnny Lyu azonban gyorsan elutasította az igazolatlan pletykákat, mielőtt azok felerősödtek volna.
A Twitter prominens kriptofigurái, köztük @KongBTC kereskedő és @otteroooo blokklánckutató, arra kérték követőiket, hogy vonják ki az összes pénzüket a KuCoinról, miközben azt állították, hogy a tőzsde hamarosan minden felhasználó számára leállíthatja a pénzkivonást.


A pletykák szerint a KuCoinnak szándékában állt, hogy leállítsa a pénzkivonásokat a Terra (LUNA) és a 3AC összeomlásának következtében, ami a figyelmeztetések szerint „mérhetetlen szenvedéshez” vezetett a tőzsde számára a bukott tokeneknek való nagy kitettség miatt.


Miközben Lyu a fenti tweet révén elutasította az állítólagos pletykákat, azért kiemelte a vállalat erős pozícióját a közelmúltbeli 150 millió dolláros finanszírozás nyilvánosságra hozatalával, amely 2022 májusában 10 milliárd dollárra növelte a vállalat értékét.
Arra is rámutatott, hogy a vállalat jelenleg több pozícióra is felvételt hirdet, arra kérve a befektetőket, hogy a folyamatos FUD – félelem, bizonytalanság és kétség – közepette hozzák meg saját ítéletüket:

„Nincs »mérhetetlen szenvedés« semmilyen »érmeösszeomlás« miatt, nincs terv a kivonás leállítására, a KuCoinon minden megfelelően működik.”

Tovább távolítva a KuCoint a fizetésképtelenségi pletykáktól, Lyu megerősítette, hogy megosztja a vállalat 2022-es első félévi felülvizsgálati jelentését részletes információkkal a működésükről.
Végül figyelmeztetést küldött a KuCoint a szolgáltatások leállításával és a befektetők pánikba ejtésével vádoló embereknek:

„A FUD-ok számára, akik szándékosan terjesztik a nem ellenőrzött információkat, a KuCoin fenntartja a jogot, hogy jogi lépéseket tegyen.”

Paolo Ardoino, a Tether technológiai vezetője nemrég felfedte, hogy a Tether (USDT) stablecoin „összehangolt támadás” tárgya volt olyan fedezeti alapok részéről, amelyek az Egyesült Államok dollárhoz kötött kriptoeszközének shortolására törekedtek.


Ardoino elmondta, hogy a Tether együttműködik a szabályozóhatóságokkal és fokozza az átláthatósági erőfeszítéseket, valamint megjegyezte, hogy nemrégiben elkötelezte magát a kereskedelmi papíroknak való kitettség fokozatos megszüntetése mellett.

Olvastad már? „Hosszú medve piac” vár a bitcoinra egy BTC-kereskedő szerint

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin – technikai elemzés 12.01.

Prémium A Bitcoin árfolyama képes volt áttörni a 17 000 dolláros határt. A konszolidálja a nyereséget, és továbbra is 16 750 dollár felett kaphat támogatást. A Bitcoin...

Az OpenSea bevezette a Binance Chain támogatását

A legnagyobb forgalmat bonyolító NFT-piactér az OpenSea a hét elején jelentette be, hogy integrálja a rendszerébe a Binance Chain blokkláncát. A felhasználóknak így lehetősége lesz,...

Brazíliában törvényes fizetőeszközzé váltak a kriptopénzek

El Salvador hivatalos pénznemmé tette a bitcoint tavaly, Brazíliában a képviselők viszont egyelőre még csak törvényes fizetőeszközzé tettéka kriptopénzeket, egy ezt szabályozó törvény megszavazásával. Ennek...

Éledezik az Ethereum (ETH)

Prémium Az Ethereum utóbbi 2 napja kifejezetten pozitívan alakul, 11%-os emelkedésnek lehetünk szemtanúi Ha a Bitcoinnal állítjuk párja az ETH-t, kijelenthető, hogy sokkal jobban szerepel mint társa. Az...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!