Pletykák szerint a KuCoinnak nagyon fájt a Terra összeomlása

-

A pletykák szerint a Terra (LUNA) és a 3AC összeomlása különösen negatív hatással volt a KuCoin kriptotőzsdére, ami a figyelmeztetések szerint „mérhetetlen szenvedéshez” vezetett a váltó számára. Egyesek már azt pletykálják, hogy a KuCoin felfüggeszti a kiutalásokat.
A KuCoin kriptotőzsde komoly viták középpontjában találta magát, amikor a kripto-Twitter egyik közössége figyelmeztetni kezdte a befektetőket a pénzkivonás közelgő betiltásának lehetőségére.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A KuCoin vezérigazgatója, Johnny Lyu azonban gyorsan elutasította az igazolatlan pletykákat, mielőtt azok felerősödtek volna.
A Twitter prominens kriptofigurái, köztük @KongBTC kereskedő és @otteroooo blokklánckutató, arra kérték követőiket, hogy vonják ki az összes pénzüket a KuCoinról, miközben azt állították, hogy a tőzsde hamarosan minden felhasználó számára leállíthatja a pénzkivonást.


A pletykák szerint a KuCoinnak szándékában állt, hogy leállítsa a pénzkivonásokat a Terra (LUNA) és a 3AC összeomlásának következtében, ami a figyelmeztetések szerint „mérhetetlen szenvedéshez” vezetett a tőzsde számára a bukott tokeneknek való nagy kitettség miatt.


Miközben Lyu a fenti tweet révén elutasította az állítólagos pletykákat, azért kiemelte a vállalat erős pozícióját a közelmúltbeli 150 millió dolláros finanszírozás nyilvánosságra hozatalával, amely 2022 májusában 10 milliárd dollárra növelte a vállalat értékét.
Arra is rámutatott, hogy a vállalat jelenleg több pozícióra is felvételt hirdet, arra kérve a befektetőket, hogy a folyamatos FUD – félelem, bizonytalanság és kétség – közepette hozzák meg saját ítéletüket:

„Nincs »mérhetetlen szenvedés« semmilyen »érmeösszeomlás« miatt, nincs terv a kivonás leállítására, a KuCoinon minden megfelelően működik.”

Tovább távolítva a KuCoint a fizetésképtelenségi pletykáktól, Lyu megerősítette, hogy megosztja a vállalat 2022-es első félévi felülvizsgálati jelentését részletes információkkal a működésükről.
Végül figyelmeztetést küldött a KuCoint a szolgáltatások leállításával és a befektetők pánikba ejtésével vádoló embereknek:

„A FUD-ok számára, akik szándékosan terjesztik a nem ellenőrzött információkat, a KuCoin fenntartja a jogot, hogy jogi lépéseket tegyen.”

Paolo Ardoino, a Tether technológiai vezetője nemrég felfedte, hogy a Tether (USDT) stablecoin „összehangolt támadás” tárgya volt olyan fedezeti alapok részéről, amelyek az Egyesült Államok dollárhoz kötött kriptoeszközének shortolására törekedtek.


Ardoino elmondta, hogy a Tether együttműködik a szabályozóhatóságokkal és fokozza az átláthatósági erőfeszítéseket, valamint megjegyezte, hogy nemrégiben elkötelezte magát a kereskedelmi papíroknak való kitettség fokozatos megszüntetése mellett.

Olvastad már? „Hosszú medve piac” vár a bitcoinra egy BTC-kereskedő szerint

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Cardano skálázási erőfeszítései ígéretesnek tűnnek

A Cardano (ADA) az utóbbi időben nagy erőfeszítéseket tett a blokklánc skálázására. A Cardano ütemtervében megemlítette a negyedik korszakukat, amelyet BASHO-nak neveztek el. Ez az optimalizálás...

Bullish jeleket mutat a Ripple (XRP)

Prémium Ripple Március 21.-én a Ripple 30%-kal drágult, miután újra felerősödött az optimizmus, hogy a Ripple Labs megnyerheti a SEC-perét. A 0,3733 dollárról 0,493 dollárra ugrott, de visszatért,...

Az AAVE győzedelmeskedik ezekben a mutatókban

Az Aave (AAVE) összértéke a március 25-én véget ért héten 8,69%-kal nőtt. Az egyedi intelligens szerződéses letétek emelkedése a protokollt tette a legjobban teljesítő protokollt,...

Chainlink technikai elemzés 03.25.

Prémium Chainlink  Több eladási akciót figyeltek meg, és ez tükröződik a legfrissebb Chainlink árfolyam-elemzésben is, amely a mai napra vonatkozóan csökkenő jeleket mutat. A 2023. március 23.-i, 7,62...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!