Európai terjeszkedési tervet jelentett be a Coinbase

-

A Coinbase terjeszkedni akar Európában, és Brian Armstrong vezérigazgató a piaci visszaesés és a közelmúltbeli elbocsátások ellenére a héten Londonban és Dublinban találkozik a politikai döntéshozókkal.
A legnagyobb amerikai kriptopénztőzsde a cég blogbejegyzése szerint arra törekszik, hogy „összehangolt erőfeszítéseket tegyen jelenlétünk megerősítésére Európában”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Éppen a múlt hónapban jelentette be a Coinbase, hogy 18%-kal – 1100 alkalmazottal – csökkenti a dolgozói létszámát, felkészülve egy „meghosszabbított” kriptotéli időszakra.
A vállalatot azután is kritika érte, hogy számos olyan állásajánlatot visszavont, amelyekről azt ígérte, hogy nem fogják visszavonni. (A Coinbase később létrehozott egy adatbázist, hogy segítsen ezeknek a leendő alkalmazottaknak más állást találni).

Kiterjesztik magukat az európai piacon

„A piaci visszaesés idején nagy lehet a kísértés, hogy visszariadjunk a nemzetközi terjeszkedéstől”

– áll a pénteki blogbejegyzésben. „Először a 2015-ös medvepiac idején léptünk be az Egyesült Királyságba és az EU-ba, ami a néhány évvel későbbi emelkedés során jelentősen megtérült. Továbbra is építkezünk a világban, és mindent megteszünk a kriptogazdaság növekedése érdekében”.
A San Franciscó-i székhelyű Coinbase már rendelkezik irodákkal az Egyesült Királyságban, Írországban és Németországban, de folyamatos a terjeszkedés Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban és Hollandiában is.
Az Egyesült Királyság kormánya áprilisban jelentette be, hogy „globális kriptoeszköz-technológiai központtá” szeretne válni – a stablecoint pedig „elismert fizetési formaként” fogják használni.

„Bár a piacok mindig változékonyak lesznek” – zárul a blogbejegyzés – „hiszünk abban, hogy a jövő fényes – és izgatottan várjuk, hogy ezt a jövőt tovább építsük ügyfeleinkkel és partnereinkkel a régióban.”
(Forrás: Decrypt.co)

Olvastad már? Pletykák szerint a KuCoinnak nagyon fájt a Terra összeomlása

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Változások jönnek a Tornado Cash irányításában

Május 26-án tartottak egy szavazást a TORN token tulajdonosai, amely alapján az eredeti tokentulajdonosok minden téren visszakapják a projekt irányítását. Összességében 517 ezer tokenmennyiség gyűlt...

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Litecoin technikai elemzés 05.28.

Prémium Litecoin Az elmúlt 48 órában a kriptopiac rövid távú rallyja során a Litecoin 7,9%-os nyereséget ért el. Ez határozott visszapattanást eredményezett a 85 dolláros támaszszintről, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!