Felvették, mégis elbocsátották – adatbázist hoz létre a Coinbase azokról, akiket átvert

-

A vállalatot széles körben bírálták, miután visszavonta az állásajánlatokat, miközben megígérte, hogy nem fog ilyet tenni.
A Coinbase nyilvános adatbázist hozott létre azokról az emberekről, akiket alkalmazni akart, de nem tette – miután a felvételi tilalmába beletartozott az állásajánlatok visszavonása is.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az úgynevezett Talent Hub a cég honlapja szerint „a Coinbase-nél a közelmúltban történt tehetséggondozási változások által érintett csodálatos emberek listája”.
A Coinbase korábbi jelöltjei saját maguk adhatják meg nevüket, szakterületüket, jelenlegi cégüket és elérhetőségeiket.
A cikk írásakor már közel 350 személy, főként szoftvermérnökök jegyezték be a nevüket.
Ha furcsának tűnik, hogy a Coinbase összeállít egy olyan tehetségadatbázist, amelyet a versenytársak böngészhetnek, nem csodálkozunk.
A bejelentésre a felvett (majd elutasított) jelöltek hatalmas visszhangja után került sor, akik az interneten szellőztették meg a visszavont ajánlatokat. Egyes esetekben ezekre az állásokra a bevándorlói státusz fenntartásához volt szükség.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

A Twitteren sokan kifogásolták a Coinbase eufemisztikus megfogalmazását, a „felvételi frissítés” kifejezést az elbocsátásokra, a felvételi befagyasztásra és a visszavont állásajánlatokra való utalásra, és legalább egy ember „kegyetlennek” nevezte a lépést.

„Ennek az optikája BORZALMAS” – mondta egy Web3 fejlesztő a Talent Hub bejelentéséről.


„Ha létezne Pulitzer-díj a legnevetségesebb vállalati szófordulatokért, a »felvételi frissítés« nyerne” – mondta Stephen Palley, az Anderson Kill jogi partnere a hírre reagálva.

„Ez alapvetően egy szőnyeghúzós áldozati lista” – írta az eric.eth. „Wtf folyik a Coinbase-nél?”

Olvastad már? A bitcoin 6%-ot esett, a Coinbase-en pedig 30.000 BTC-vel kevesebb van

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A június lehet az Ethereum hónapja?

A júniusban induló hongkongi zöld út a kriptók számára megnyitja az utat a likviditás beáramlása előtt, de ez nem feltétlenül lesz. A kriptovaluták, különösen az ETH...

Polygon technikai elemzés 06.01.

Prémium Polygon Május közepétől kezdve a Polygon egy erőteljes fellendülést mutatott, 0,8177 dollárról 0,95 dollár fölé emelkedett. A 0,95 dolláros árszint azonban január végétől áprilisig egy makacs...

Roger Ver úgy véli, az Ethereum több felhasználót fog hozni a kriptoiparba, mint a Bitcoin

A kifejezetten korai támogatói tevékenysége miatt néha Bitcoin-Jézusként is emlegetett Ver egy podcast során osztotta meg a gondolatait. Elmondta, hogy az Ethereum tényleg kisebb kapitalizációval...

A Coinbase szerint Kína jár jól az amerikai kriptós szigorral

A MarketWatch a hétvégén publikálta a Coinbase ügyvezetője, Brian Armstrong cikkét, amelyben a vállalkozó arra figyelmeztetett, az USA elvesztheti a pénzügyi vezető szerepet, ha nem...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!