Peter Brandt fura Bitcoin előrejelzést tesz

-

A Bitcoin árfolyama a hétfői induláskor is pirosban maradt, az elmúlt 24 órában 0,66%-ot esett, 26.866 dollárra.

A kriptopénzek piacán monotonitás uralkodik, mivel a Bitcoin , a világ legnagyobb piaci értékű digitális eszközének árfolyama hónapok óta a legszűkebb ársávban mozog.

A Glassnode elemző cég szerint ez a tartomány, vagyis a május 21-ét megelőző hét napban elért legmagasabb és legalacsonyabb értékek közötti különbség 3,4% volt.

Ez még mindig az elmúlt három év egyik legszűkösebb értéke, és a 2023. januári és a 2020. júliusi gyenge kereskedéssel van egy szinten.

„A 7 napos ársáv (3,4%), amelyen belül a Bitcoin konszolidálódott, az egyik legszűkebb az elmúlt 3 évben. Összehasonlítható 2023 januárjával és 2020 júliusával, amelyeket mindkettő nagy piaci mozgások előztek meg… Ez arra utal, hogy nagy volatilitás valószínűsíthető a horizonton” – tette hozzá a blokkláncelemző cég, miközben nagy piaci mozgást jósolt.

A legendás kereskedő, Peter Brandt azonban úgy véli, hogy a Bitcoin még egy újabb megrázkódtatást tapasztalhat, mielőtt emelkedő trendbe kezd.

Ezt azonban csak tippelésnek nevezi, és azt állítja, hogy ez a legjobb, amit fel tud mutatni.

„Talán még egy shake out kitörés, majd lökés feljebb. De hé, ez csak egy tipp, és a tippelés a legjobb, amit fel tudunk ajánlani. Ha valaki dogmatikusan a zsenialitásáról beszél, forduljon meg és fusson, védve a pénztárcáját” – tweetelte Brandt.

Amennyiben a technikai tényezők igazodnak egy nagyobb elmozduláshoz a Bitcoin árfolyamán, a Glassnode nemrég megjegyezte, hogy a hálózati kiegyenlítés továbbra is erőtlen maradt a bikás piaci feltételekhez képest.

Május 20-án arról számoltak be, hogy a Bitcoin-hálózaton mozgatott teljes átutalási volumen napi 2,73 milliárd dolláros értékre csökkent, ami a 2021-es nagy bikapiacon tapasztaltnál alacsonyabb hálózati átmenő teljesítményt jelez.


Olvastad már? A Bitcoin veszélyben? Michael J. Kramer sokkoló összeomlást jósol

Kiemelt kép: pixabay.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ferrari az USA után Európában is alkalmazza a kriptofizetéseket

A Ferrari e hónap végétől elfogadja a kriptovaluta fizetéseket Európában. A lépés az amerikai piacon való sikeres használat után következik. A kriptovaluták továbbra is a mainstream...

Elstartoltak az ETH ETF-ek: még több intézményi tőke érkezhet a kriptopiacra

Két nappal ezelőtt, július 23-án indult el a kereskedés az Ethereum ETF-ekkel, amelyek bejegyzését a közelmúltban hagyta jóvá az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete. Richard...

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!