Peter Brandt érdekes Bitcoin (BTC) árviselkedést észlelt

-

A tapasztalt kereskedő, Peter Brandt, érdekes jelenséget figyelt meg a Bitcoin napi ábráján. Megállapította, hogy négy napi gyertya az árfolyam 3/10 százalékos tartományában zárt.

Brandt szerint ez az árképzési egyensúly definíciója, és „pánt” viselkedésnek nevezi.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tapasztalt kereskedő megjegyzései arra utalhatnak, hogy egyensúly alakult ki a bika és medve piac között, ahogy az árfolyam egyensúlypontra helyezkedik.

A jelenlegi ársáv egy „pántot” képez, ami kritikus árszinteket jelöl, amelyek az előrehaladás vagy csökkenés további alakulásától függenek.

Eközben, mivel a technikai tényezők határozzák meg a folyamatot, az IntoTheBlock jelentése szerint a negatív hangulat a Twitteren a Bitcoin körül új csúcsokat ér el.

Ezt hangsúlyozza: történelmileg a nagy csúcsok általában közel járnak az árdippekhez.

Továbbá, az on-chain elemző cég, a Santiment adatai szerint a Bitcoin tőzsdei kínálata 2018 februárja óta a legalacsonyabb szintre csökkent.

Megállapították, hogy a kereskedők továbbra is saját felügyelet alá helyezik a BTC-t a Binance és a Coinbase körüli bizonytalanság idején, és várhatóan ez a trend folytatódik, ha a jogi eljárások folytatódnak.

A Bitcoin zuhanó ék formációja kibontakozik

A kripto elemző, „Carl from the Moon” szerint a Bitcoin zuhanó ék formációja továbbra is aktív.

„Bitcoin zuhanó ék formációja még mindig hatásban van” – tweetelte, miközben 31 000 dolláros célt jelölt meg, ha a Bitcoin felfelé törne.

Az ék formáció akkor alakulhat ki, ha egy eszköz ára hosszabb időn keresztül csökken, a trend utolsó zuhanása előtt.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Amikor az áresés lassul, és a vevők belépnek a piacra, hogy megállítsák az árcsökkenést, a trendvonalak kialakulnak a csúcsok felett és a mélypontok alatt az ábrázoláson.

Az ár áttörheti a felső trendvonalat, mielőtt a vonalak összeérnének.

Olvastad már? Bitcoin: A holderek nem hajlandóak eladni

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!