Peter Brandt: Az XRP tényleg unalmas

-

A tapasztalt kereskedő úgy véli, hogy az XRP-nek jelenleg nincs mit nyújtania a piacon

Az XRP legutóbbi árfolyamának alakulását illetően a legendás kereskedő, Peter Brandt tömör véleményt közölt: „Nekem semmi sem tűnik kiemelkedőnek”.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a vélekedés tükrözi az XRP mostani grafikonját, amely nem mutat olyan jelentős mozgást vagy különálló mintázatokat, amelyek felkeltették volna a kereskedők érdeklődését.

Az XRP grafikonja, unalmas

Az XRP/USD grafikon hónapos sávjain egy stagnáló fizetőeszköz látható, az árfolyam 0,5444 dollár körül mozog.

xrp
Forrás: tradingview.com

A mozgóátlagok (MA), amelyeket a kereskedők gyakran használnak a dinamika és a trend erősségének felmérésére, kevés irányt mutatnak.

A 18 hónapos MA ellaposodott, ami arra utal, hogy a szereplők körében hiányzik a bikás vagy a medvés meggyőződés.

Az eszközzel egy szűk sávban kereskednek, említésre méltó csúcsok és mélypontok nélkül, ami kihívást jelent az előrejelzések készítéséhez.

Az XRP jövőjével kapcsolatban két forgatókönyvet képzeljünk el: az egyik a növekedés, a másik a hanyatlás.

A növekedéshez az XRP-nek a 0,60 dolláros pszichológiai ellenállási szint fölé kellene törnie és ott tartania magát.

Ha sikerül, akkor a következő küszöb a 0,65 dolláros szint elérése lenne, amelynek átlépése esetén a 0,70 dolláros ellenállási zóna tesztelése előtt nyitná meg az utat.

Fordítva, egy csökkenő forgatókönyv esetén az XRP áttörné a támaszszinteket. Az első kulcsfontosságú szint, amit figyelni kell, a 0,50 dollár.

Egy tartósan e szint alatti elmozdulás a 0,45 dolláros szint felé tartó csökkenő tendenciát jelezhet.

Ha a csökkenő lendület folytatódik, és az XRP áttöri ezt a pontot, akkor megnyílik az út a jelentősebb, 0,40 dolláros támaszterület felé való süllyedés előtt, amely szintre 2020 második fele óta nem volt példa.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Bármelyik forgatókönyv kibontakozásához a jelenlegi „tompaságból” való kilépésre lenne szükség.

Erre hatással lehetnek az általánosabb piaci trendek, a Ripple-t övező szabályozási hírek vagy a befektetői hangulat változása.

Mindaddig az XRP teljesítményét a horizontális mozgás jellemzi a grafikonon, ami kevés izgalmat vagy lehetőséget kínál a Brandt-hez hasonló kereskedők számára.


Olvastad már? Az Ethereum az elemzők szerint 200% hozamra tehet szert 2024-ben, de ez a kripto 5000%-ot is hozhat

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!