Az Ethereum az elemzők szerint 200% hozamra tehet szert 2024-ben, de ez a kripto 5000%-ot is hozhat

-


Vendégbejegyzés


Az Ethereum nemrég figyelemre méltó, 8%-os növekedést mutatott mindössze hét nap alatt, ami sok elemző szerint csak a kezdet.

Egy jelentős időszak áll előttünk, amikor a Bitcoin várhatóan megerősíti dominanciáját, ami potenciálisan elindíthat egy altcoin-szezont.

Ebben az összefüggésben egyes szakértők az Ethereum értékének jelentős, 200%-os növekedését jósolják 2024 folyamán, ami a szélesebb kriptopénzpiac növekvő lendületére utal.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A figyelem középpontjában azonban nem csak a piac óriásai állhatnak. Ha Ethereum emelkedése az altcoin-szezon kezdetét jelzi, akkor a figyelem központjában az új, ígéretes altcoinoknak is meg kell jelenniük, amelyek idén meteorikus emelkedést könyvelhetnek el.

Éppen ezek a kevésbé ismert tokenek jelentenek izgalmas lehetőséget a csillagászati nyereségre, ami potenciálisan felülmúlhatja a bevett kriptovaluták hozamát.

Felkutattunk és azonosítottunk egy ilyen altcoint, amely idén hihetetlen 5000%-os értéknövekedésre van kilátásban.

Mélyedjünk el ebben az ígéretes altcoinban, amely az Ethereum példáját követve várhatóan szárnyalni fog a piacon.

A BlastUP új szabványokat állít fel a DApp-fejlesztés és a közösség növekedése terén

A kriptovaluta-labirintus kanyargós útvesztői közepette a BlastUP új szabványt állít fel a DApp-indítások területén a közösségfejlesztés iránti erős elkötelezettségével.

A Blast-on, az egyetlen olyan Layer 2 blokkláncon alapuló BlastUP, amely az ETH és a stablecoinok natív hozamát kínálja, kiemelkedik ebből a vibráló ökoszisztémából, mint az első launchpad.

Ez a projekt a kripto startupok gyorsabb növekedésének és nagyobb jövedelmének elősegítését tűzi ki legfőbb prioritásként, ugyanakkor összehangolja az összes résztvevő érdekeit és elősegíti a kölcsönös növekedést.

A BlastUP egy innovatív eszköztárat dolgozott ki, amelyet arra terveztek, hogy a projekteket az elképzeléstől a valóságig katapultálja.

Ezen eszközök egyike a Launchpad Accelerator, amely csiszolja a projektdokumentációt és finomhangolja a tokenomikát, biztosítva a zökkenőmentes tőkebevonást.

Így minden induló vállalkozás teljes mértékben felkészülten vág neki a befektetők elbűvölésének és a szabályozásoknak való megfelelésnek, megteremtve ezzel a gyors növekedés alapját.

A BlastUP-on elindított egyes projektek sikere az egész ökoszisztémát felemeli, és növeli a natív token értékét.

ethereum

A BlastUP exkluzív tokenajánlata: a hozzáférés, a jutalmak és a befektetés növekedésének ritka keveréke

A BlastUP token egy sor előnyhöz nyit ajtót, beleértve a hozzáférést a többszintű IDO bevezetésekhez, a staking révén történő jutalomszerzés lehetőségét és a visszavásárlási tervben való részvételt.

A korai felhasználók további előnyt élveznek azzal a lehetőséggel, hogy ingyenes tokeneket kaphatnak egy Airdrop-on keresztül, ami még vonzóbbá teszi a platformot.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez most, hogy felszabadítsd a korai előnyöket <<

A BlastUP a natív tokenek előértékesítési szakaszának közepén jár, csábító befektetési kilátásokat bemutatva.

A DEX-be már bekerült kriptoprojektekkel ellentétben az olyan feltörekvő projektek, mint a BlastUP, nagyobb kiszámíthatóságot kínálnak a befektetési hozamok terén, mivel a tokenek ára egy bizonyos szinten van rögzítve.

A BlastUP token ára jelenleg jóval alacsonyabbra van beállítva, mint a várható jövőbeli tőzsdei bevezetési ára, így a növekedési potenciál meggyőző érvet jelent azok számára, akik bővíteni szeretnék befektetési portfóliójukat.

A BlastUP elkötelezettsége a biztonság és a válogatott kiválóság mellett

A biztonság a BlastUP stratégiájának egyik alapköve. A projekt átvilágítási funkció aláhúzza a szigorú elkötelezettséget a közösség csalásokkal szembeni védelme iránt, biztosítva, hogy csak a legjobb projektek kerüljenek be a válogatásba.

A BlastUP célja, hogy éber átvilágítással minimalizálja a csalárd tevékenységek kockázatát és megőrizze ökoszisztémájának integritását, elősegítve a fenntartható növekedést.

A BlastUP ökoszisztémához csatlakozni kívánó projektek számára a jogi megfelelés csak az egyik akadály.

Szigorú kritériumok várnak rájuk, többek között szilárd tokemonika, stratégiai marketing- és közösségi bevonási tervek, a tőzsdére lépéshez vezető egyértelmű út és erős támogatók. Az alapos átvilágítási folyamat a BlastUP-ot egy exkluzív klubként pozícionálja, ahová csak a legjobb projektek kerülnek be.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg a BlastUP elővásárlási exkluzív előnyeit <<

A BlastUP vizionárius megközelítése: A közösségi hozzájárulások jutalmazása és a mesterséges intelligencia úttörő szerepe a startupok világában.

A BlastUP közösségi ösztönzési programja jelentős lépést jelent a közösség növekedéséhez való alapvető hozzájárulások megbecsülése felé. A platform nagylelkűen jutalmaz minden aktív tagot, aki osztozik a közös sikerben.

A BlastUP a nemrégiben történt elindítása ellenére gyorsan magával ragadta a nagyközönséget, közel 14.000 feliratkozót gyűjtött össze az X-en, és a főbb sajtóorgánumok figyelmének középpontjába került, ami ígéretes kezdetet jelez.

A jövőre nézve a BlastUP készen áll arra, hogy az AI és a Web3 technológiákat kihasználva tovább fokozza a startupok fejlődését a Blast-hálózaton belül.

A 2026-ig tartó ütemtervben a tervek között szerepel egy AI-alapú IDO szűrő, a Startup Team Tools és a közösségi piactér bevezetése, amelyek mind az ökoszisztéma funkcionalitásának javítását és az innovációra és növekedésre érett környezet kialakítását célozzák.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!