A bitcoin értékének helyreállása elképzelhető, hogy csak egy végső visszapattanás, amelyet egy jelentős zuhanás fog követni. Egy komor elmélet, melyet több vezető kriptoelemző is oszt.

A vezető kriptopénz jelenleg oldalazva mozog, miután értéke megközelítette a 6900 dollárt, ahol legutóbb is jelentős ellenállásba ütközött.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Úgy tűnik, hogy az árfolyam összeomlása olyan jelentős károkat okozott a piaci struktúrának, hogy két ismert kereskedő szerint értéke akár több mint 50 százalékot is eshet.

A bitcoin nem tudja megtartani a fő technikai szinteket a bikák és medvék holtpontjánál.

A cikk írásakor a bitcoin értéke 5900 dolláron áll, ezzel értéke picit változott az előző naphoz képest.

A konszolidáció a legutóbbi árfolyam-növekedést követi 5000-ről 6900 dollárra, amely sok elemzőt meggyőzött arról, hogy hamarosan ismét bika piacba léphetünk.

Mindezek ellenére a TraderXo néven ismert kereskedő és elemző szerint a bitcoin 200 napos mozgóátlaga kulcsfontosságú szinten lesz a közeljövőben, és ez a technikai mutató csak hajszálnyival áll a bitcoin jelenlegi árfolyama alatt.

„Egyes elemzések szerint egyenesen 9000 dollárig nőhet a bitcoin értéke. Én másképp látom, először a 6000, majd az 5500 és végül a 4000 dolláros szintet fogjuk próbára tenni. Számomra az a fő kérdés, hogy tartani tudjuk-e a 200 napos mozgóátlagot ezeken a szinteken.”

Egy másik vezető kereskedő szerint is hatalmas zuhanás várható

TraderXo szerint a bitcoin a közeljövőben a 4000 dolláros szintig zuhanhat de Pentarh Udi, egy másik neves kereskedő a TradingView-on úgy hiszi, hogy a bitcoin értéke év végére akár a 2000 dollárt is elérheti.

Udi grafikonja alapján valóban elképzelhető, hogy a bitcoin grafikonja egy lefelé ívelő csatornát kezd kirajzolni hosszabb távon, ami az elkövetkezendő napok és hetek során lejjebb viheti az árfolyamot.

Fontos észben tartani, hogy ezek a borús jóslatok mind megdőlnének, ha a bitcoin áttör a csatorna felső szintjeibe, amely jelenleg 10 000 dollár körül van.

Olvastad már? Majdnem 100 kereskedelmi párt törölt a Bitfinex

Forrás: cryptoslate.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.