Pert indít a Cardano Foundation ellen egy korábbi üzlettársuk

-

A Cardano Foundation bejelentette, hogy a londoni Z/Yen Group Limited pert indított a cég ellen.

Egy állítólagos egyezség a vita tárgya

A Cardano blokklánccég az ADA tokenek kiadója. A londoni Z/Yen Group Limited, amely korábban a cég üzlettársa volt pert indított a cég ellen.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A Cardano nem közölte a legfőbb részleteket, de elmondásuk alapján az ügy egy 2017. júliusi egyezségre épül.
A Cardano elmondása szerint felbontotta az egyezséget, de a Z/Yen úgy véli, maradtak elvarratlan szálak. Az ADA kiadója elutasítja a korábbi üzlettárs vádjait.
A svájci alapítvány elmondása szerint nem mondhatnak többet, ugyanis továbbra is zajlik a bírósági eljárás.

A Z/Yen korábban a Cardano kutatási társa volt

2017 végén a Cardano a Z/Yen Group Distributed Futures csoportját választotta társul, hogy együttesen kutassák a blokklánc lehetséges felhasználásait. Az egész célja az volt, hogy tovább bővítsék a Caradno-protokollt és az ADA-t.
A Distributed Futures a blokklánc, a kriptopénzek és a mesterséges intelligencia kutatására összpontosít.

A csapatot Michael Mainelli professzor vezeti, aki a Z/Yen társalapítója és a Cardano kutatási igazgatója lett. Mainelli akkoriban elmondta:

„Azzal, hogy jobban megértjük mire lehet felhasználni az olyan eszközöket, mint az okosfőkönyv, jobban tudunk oktatni olyan kulcsfontosságú embereket, mint a törvényhozók, a befektetők és szabályozók annak érdekében, hogy jó irányban haladjon az iparág.”

A két cég több kutatási projekten is sikeresen együttműködött, de ez a legújabb vita azt mutatja, hogy elváltak útjaik.
A tegnapi nap folyamán 11%-kal csökkent az ADA értéke, nagyjából 0,238 dollárra. Az esés oka valószínűleg a koronavírus körüli felfordulás volt, ez ugyanis az egész piacot negatívan érintette.
Jó hír azonban, hogy a cikk írásakor az elmúlt 24 órában pont fordított, 11%-os növekedést tudhat magának a kriptopénz.

Olvastad már? Alig esett a bitcoin hashrátája, és ez jó jel lehet

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Bemutatkozik a CoinCharlie, a magyar kriptovaluta-váltó

CoinCharlie egy fiat-kripto váltó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén váltsák át a hagyományos pénzüket kriptopénzekre vagy fordítva. A CoinCharlie célja, hogy egyszerű, biztonságos...

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

A Fantom (FTM) feltámadása, vagy bikacsapda?

A Fantom kétségkívül az egyik olyan érme a piacon, amely januárban jelentős emelkedést produkált. Napi időkeretben nézve, január 1. és e cikk írásának időpontja...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!