Egy korábbi bitcoinbányász megtalált egy régi tárcát, amelyben több mint 1000 bitcoin volt a különböző bitcoin forkokból származó altkoinok mellett.

Március 10-én valaki elindított egy fórumbejegyzést a Bitcointalkon, aki „kezdőként” szeretett volna érdeklődni egy „hosszú kihagyás után”, hogy mit kezdjen régi vagyonával.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A korábbi videokártyás bányász egy pendrive-on fedezte fel vagyonát

A „whoamisoon” nevű felhasználó „nagyon régen” bányászott bitcoint videókártyája segítségével, nemrég pedig felelte korábbi wallet.dat fájlját egy USB-meghajtón.

A korábbi bányász arról kért tanácsot, hogyan mozgassa el eladásra a bitcoinjait, és hogy ugyanannyi bitcoin cash van-e a tárcán, valamint arról is hogyan kellene tőlük megszabadulnia.

A felhasználót nagyon kellemes meglepetés érte, amikor megtudta, hogy több altkoin tulajdonosa lett.

„Nem tudtam, hogy ennyi láncelágazás volt! Nagyon menő!”

1000 bitcoint utaltak 2010-ből egy Coinbase-tárcára

Még aznap valaki 1000 bitcoint utalt, melyek 2010. augusztus 24-én kerültek kibányászásra. Valaki beazonosította az utalást, és sokak szerint whoamisoon kezdeményezhette. Az utalás célja a Coinbase volt.

Március 12-én a felhasználó megköszönte a segítséget a fórumon:

„Mindenkinek köszönöm a segítséget. Nagyon jó megtérülést hozott, és nagyon örülök neki! Tartsatok ki, szerintem másokkal is megeshet, ami velem történt.”

A bejegyzések szerint whoamisoon még március 13-a előtt válthatta át vagyonát, így a 7500-8000 dollár körüli szinten sikerül eladnia, amivel 7,5-8 millió dollárt keresett.

Emellett bitcoin cash és bitcoin SV vagyona is 500 000 dollárral gazdagította tovább.

Olvastad már? Alig esett a bitcoin hashrátája, és ez jó jel lehet

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép estétek! 🙂