Kriptopénz vásárlás az Opera böngészőn keresztül

-

Az Opera partnerkapcsolatba lépett a fizetési szolgáltatást nyújtó Wyre startuppal, így a beépített kriptotárcával rendelkező böngészőn belül már vásárolni is tudunk a támogatott kriptókból.
A fejlesztés elsősorban az USA lakosait érinti. Mostantól az Apple Pay, Android rendszeren pedig a bankkártya-integráció segítségével lehet vásárolni.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Jelenleg a napi vásárlási limit 250 dollár, felhasználónként, ennek egy 30 centes jutaléka, és egy 2,9%-os tranzakciós díja van, osztotta meg az információt Charles Hamel, az Opera kriptós divíziójának a vezetője.
Ez a mennyiség nem túl nagy, de Hamel szerint a célközönségbe az átlagfelhasználók és a dapp-fejlesztők tartoznak.
A befektetők vagy a spekulánsok számára tényleg nem túl vonzó egy napi 250 dolláros kriptopénz-vásárlás:

„A böngészős tárcánk a webes alkalmazások és a dappok kriptofelhasználására fókuszál. Márpedig ezek döntő többsége nem éri el ezt a napi limitet.”

Ez a fejlesztés része az Opera hosszú távú stratégiájának, hogy az első számú Web 3.0 böngészővé váljon. Már komoly előrelépések történtek ezen az úton, támogatva van a TRON rendszere, az asztali verzió ethereum-kompatibilis, és a rosszindulatú kriptobányász-szkriptek ellen is van beépített védelem.
Emellett vannak más olyan funkciók is, amelyeket a többi böngésző csak harmadik féltől származó kiegészítőként tud biztosítani.

Emellett a bitcoinnal való fizetés is integrálva van a tárcába.

Hamel úgy fogalmazott, hogy az azonnali fiat-kriptó váltással még egyszerűbb lesz a különböző dappok használata, és a blokkláncos projektek elérése.
A vásárlás ráadásul mindössze 30 másodpercet vesz igénybe, a Wyre ugyanis saját készletet tart minden kriptoeszközből, amelyet meg lehet venni nála.
Az Opera ezeket a funkciókat először a hazai pályán – a böngésző norvég fejlesztésű –, a skandináv országokban tette elérhetővé, viszont ahogy elmondták, még több kriptós szolgáltatás érkezik, még több országba, hamarosan.

Olvastad már? Elemzők szerint több okunk lehet hinni a bitcoinban

Forrás: coindesk.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Ethereum árelőrejelzés decemberre

Prémium Az Ethereum (ETH/USD) árfolyama nehéz helyzetben volt novemberben, a kriptopiaci feszültségek, aggodalmak miatt. Az FTX és az Alameda Research összeomlását követően 1073 dolláros mélypontra esett. Az elmúlt...

Börtönt kapott az EmpiresX kriptotőzsde vezető kereskedője

Joshua David Nicholas az EmpiresX kriptotőzsde vezető kereskedőjeként aktív résztvevője volt egy közel 100 millió dolláros piramisjátéknak. Ennek következtében most elítélték, és 51 hónap letöltendő...

Az Ukrán Nemzeti Bank bevezetné a digitális hrivnyát

Az NBU bemutatta a bankszakma és a magánszektor, köztük a helyi kriptoipar résztvevőinek a saját fejlesztésű digitális valuta, az e-hrivnya tervezetét. A törvényhozók visszajelzéseket várnak...

Hamisan „tört” ki a Bitcoin

Prémium Az utóbbi időben, szinte mozdulatlanul oldalazott a Bitcoin a legutóbbi árfolyam szakadása óta. Ezt a szakadást a 15971.9 dolláron lévő támasz szint állította meg, majd többször...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!