Pepe (PEPE) technikai elemzés 09.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Pepe (PEPE)

A Pepe (PEPE) július közepe óta általános csökkenő tendenciát mutat.

Ugyanebben az időszakban alacsonyabb mélypontokat és alacsonyabb csúcsokat ért el, és a cikk megjelenésének időpontjában új történelmi mélypontot ért el 0,00000069 dolláron.

A mémcoin augusztusban értékének több mint 35%-át veszítette el, és a medvés nyomás szeptember elején sem csökkent.

Eközben a Bitcoin (BTC) a cikk írásakor megvédte a tartományi mélypontot.

Kevesebb mint 10 nap van hátra a FOMC üléséig (szeptember 19-20.).

A legtöbb kamatkereskedő, >90%, a Fed felé hajlott, megtartva a jelenlegi 5,25% – 5,5%-os céltartományt. Hogy a BTC hogyan reagálna a Fed szeptemberi bejelentésére, azt még nem tudjuk.

Az árfolyam a 3. negyedévben egy csökkenő csatornát rajzolt ki, ami aláhúzza az eladók tőkeáttételét.

A PEPE azonban ugyanebben az időszakban nem törte át a csatorna tartományi mélypontját.

Ergo, pozitív reakciót láthatunk a 0,00000063 dollár közelében lévő tartományi mélyponton, ha a 0,00000069 dollár nem tartja magát.

A visszapattanásnak el kell érnie a 23,6%-os Fib szint (0,00000087 dollár) vagy a 0,00000082 dollár középtávú szintjét, hogy a napi medvés rendelési blokk (OB) közelében lévő 0,00000105 dolláros tartományi csúcsot célozza meg.

Ez egy 50%-os potenciális rally a mai szintről a tartományi csúcsra.

Egy ilyen szivattyú valószínűleg október közepe körül lehet, ha a SEC jóváhagyja az Ethereum (ETH) ETF-et (tőzsdén kereskedett alapok), ami fellendíti a szélesebb piaci hangulatot.

Azonban a csökkenő csatornából való medvés kitörés a PEPE-t egy újabb új történelmi mélypontra taszíthatja a 0,00000051 dollár közelében.

Eközben az RSI és a CMF negatív értékeket mutatott a cikk írás idején, ami gyenge vásárlási nyomást és tőkebeáramlást jelez.

pepeFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!