Pepe (PEPE) technikai elemzés 08.12.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Pepe (PEPE)

A legtöbb kereskedő augusztus első felében a memecoinokra helyezte át a hangsúlyt – nem véletlenül.

A memecoinok a cikk írásának időpontjában felülmúlták a Bitcoin (BTC) és a legtöbb altcoin árfolyamát.

Az olyan Tier-1 memecoinok, mint a Shiba Inu (SHIB) több mint 30%-os nyereséget könyvelhettek el augusztus elején, szemben a BTC +2%-os nyereségével ugyanebben az időszakban.

Hasonlóképpen, a Pepe (PEPE) +25%-os nyereséget kínált, de az on-chain metrikák negatív értékeket nyomtattak a hétvégén (augusztus 12-én).

Eközben a BTC hét közepén bekövetkezett éles visszaesése a legtöbb altcoint arra kényszerítette, hogy visszavonja a közelmúltbeli nyereséget.

A PEPE azonban úgy döntött, hogy a 0,00000120 dollár fölött konszolidálja a fellendülésből származó nyereségét.

Bár ez jelzi a további emelkedés lehetőségét, egy ilyen előrejelzésnek volt egy fenntartása.

A 4 órás piaci struktúra bikára fordult, miután a PEPE 0,00000120 dollár felett zárt.

A cikk írásának időpontjában az árfolyam a legutóbbi 0,00000135-ös csúcs fölé tört, és egy magasabb időkereteken a szint fölötti ülésszak zárása további nyereségre pozícionálhatja a PEPE bikákat.

Vannak azonban olyan akadályok, amelyeket érdemes tudomásul venni.

Egy medvés letörési blokk létezik a 0,00000136 – 0,00000155 dollár (piros) szinteken helyeszkedik el.

A perspektíva szempontjából a breaker blokkok érvénytelenített bikás rendelési blokkok, és támasz-ellenállási zónaként működnek. Ezek árvisszautasításokat okozhatnak, ha a rally nem elég erős.

Ezt figyelembe véve a PEPE kihívásokkal szembesülhet a fenti akadályon, különösen, ha a BTC rövid távon nem tudja meghaladni a 29.500 dollárt.

A memecoin azonban az elmúlt napokban 0,00000120 – 0,00000129 dollár között konszolidálódott.

Ez teszi a zónát a bikák számára kulcsfontosságú érdekeltségi szinté abban az esetben, ha a PEPE meginog a felső akadályon.

Eközben az RSI és a CMF pozitív volt a cikk írásakor, ami a javuló vásárlási nyomás és a tőkebeáramlás közepette bikás előfeszítésre utal.

pepe

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!