Pepe (PEPE) technikai elemzés 07.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Pepe (PEPE)

A Bitcoin (BTC) június 21. óta 19 napon keresztül 30.000 dollár felett ingadozott.

A BTC hosszan tartó konszolidációja és ingadozása a legtöbb altcoint masszív visszaesésbe taszította.

Különösen a Pepe (PEPE) több mint 20%-ot veszített – ami hivatalosan is lefelé irányuló trenddé alakítja a visszahúzódást.

A cikk írásakor a BTC azzal fenyegetőzött, hogy 30 000 dollár alá esik. A BTC ára azonban az elmúlt napokban 29.500 és 31.500 dollár között ingadozik.

Ha áttöri a 29.500 dollárt, a PEPE közvetlen alsó támaszokat zúzhat szét.

A PEPE a BTC körüli masszív ETF-indukált hype közepette új csúcsot ért el 0,00000190 dolláron.

Az ETF-hype azonban azóta szertefoszlott, ami a BTC-t ingadozásba sodorta. A PEPE ugyanebben az időszakban alacsonyabb csúcsokat ért el, miután július 3-án 0,00000190 dollárt ért el.

A technikai indikátorok is eladási jeleket villantottak. Különösen a Relatív Erősség Index tett alacsonyabb csúcsokat, ami azt jelzi, hogy a vételi nyomás csökkent az elmúlt napokban.

Ezen túlmenően az On Balance Volume csökkent, míg az Average Directional Index 20 alá esett, ami azt mutatja, hogy a kereslet csökkent, és a PEPE-nek nincs erős trendje.

Így a shortolók a nyereséget a 0,00000140 vagy a 0,00000131 dollárnál lévő alacsonyabb támaszszintekig terjeszthetik ki.

Egy további csökkenés a 0,00000130 dollár alá valószínűsítheti a 0,00000100 dollár újbóli tesztelését.

De ha a BTC biztosítja a 29.500 dolláros támaszt, akkor a PEPE visszapattanása a közvetlen támaszszintről valószínűsíthető.

Pepe

 

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!