Pénzszállítóval fog együttműködni a Bitgo

-

Az ismert vagyonvédelmi cég, a Brink részesedést vásárolt a kriptoipari letétkezelő vállalkozás, a Bitgo-ból.

A tervek alapján a két vállalat együttműködése mindegyik vállalat számára előnyöket fog biztosítani, hogy növekedni tudjanak a digitális eszközök területén is.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Brink stratégiai Bitgo befektetéssel elmélyül a digitális eszközök piacán

A Brink legfőbb üzletága a pénzszállítás, a fizikai készpénz szállítása páncélautókkal, így a mostani lépés jelentős váltásnak tekinthető az üzleti folyamataik tekintetében.

A sajtó számára nem részletezték az együttműködés pénzügyi részleteit, de azt tudni lehet a nyilvánosságra hozott információkból, hogy a Brink a logisztika és a megőrzési téren lesz a Bitgo segítségére, így a továbbiakban mind a kettő cég könnyebben tud továbblépni a digitális iparban történő fejlődésben.

A Bitgo tavaly augusztusban érte el az 1,75 milliárd dolláros kapitalizációt, egy 100 millió dolláros befektetési kör teljesítése után.

Ahogyan a cég megfogalmazta, a Brink elkötelezettsége a maximális biztonság iránt hatalmas előnynek számít a pénzszektorban.

bitgo

Baylor Myers, a Bitgo elnökhelyettese szerint az együttműködés szinte adta magát, és izgatottan várják, hogy hogyan alakul a jövő a vállalatok számára.

„A Brink Amerikai egyik legismertebb vállalata, és a biztonság iránt való elkötelezettségük legendás. A Bitgo büszke, hogy ilyen partnerekkel dolgozhat együtt, és együtt tevékenykedhetünk a pénzügyi innováció területén mind az USA-ban, mind a világ többi pontján. A Bitgo és a Brink együttműködése szinte adta magát, és a biztonság terén tanúsított hagyományaink ígéretes jövőt vetítenek elénk.”

A Brink már korábban is be-bemerészkedett a digitális pénzek területére.

2022-ben a Metaco, a svájci kriptopénzes letétkezelést végző cég számára is elkezdett szolgáltatásokat nyújtani, a mostani társulása a Bitgo-val pedig egyértelművé teszi, hogy komolyan gondolja ezt az irányt.

Zac McKenne, a Brink egyik igazgatója úgy véli, reagálniuk kell arra, ahogyan a világ digitalizálódik, és ilyen szempontból a logikus lépés az, ha együttműködésbe kezdenek az iparág vállalkozásaival, a Bitgo pedig vezetőnek számít a digitális eszközök biztonsága és letétkezelése területén.


Olvastad már? Az arany 2024-ben felülmúlja a Bitcoin teljesítményét

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!