Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 01.27.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogecoin (DOGE)

A hét elején történtekkel ellentétben a Dogecoin (DOGE) közösségi volumene a legalacsonyabb szintre esett, mutatták a Santiment adatai.

Január 25-én a közösségi volumen 63,80-ra emelkedett.

Ez a kezdeti emelkedés arra utalt, hogy a DOGE keresése megemelkedett és burjánzott a piacon.

A 4 órás grafikon elemzése azt mutatta, hogy a DOGE továbbra is ugyanabban a régióban kereskedhet.

Ez nyilvánvaló volt az Accumulation/Distribution (A/D) által mutatott jelzésekben.

Az A/D e cikk írásakor január 20. óta ugyanezen terület körül állt meg. Ez a patthelyzet azt jelenti, hogy a Dogecoin nem tapasztalt jelentős vásárlási nyomást az utóbbi időben.

Ha így marad, akkor az érme ára 0,07 és 0,08 dollár között mozoghat. Míg jelentős emelkedés nem biztos, hogy bekövetkezik, az is lehet, hogy az érme nem fog zuhanórepülésbe kerülni.

A Relative Strength Index (RSI) azonban 50 volt, ami arra utal, hogy a csökkenő lendület alábbhagyott. Tehát a DOGE árfolyama nem biztos, hogy úgy süllyed, mint a 2024-es év kezdete óta.

Amennyiben a bikák ki tudják használni a vételi lendületet, akkor a DOGE 0,09 dollár felé emelkedhet. Ellenkező esetben az árfolyam csökkenhet, vagy folytatódhat az oldalazó mozgás.

Időközben a Dogecoin Open Interest 387,47 millió dollárra csökkent, a Coinglass adatai szerint. A Open Interest (OI) az összes nyitott pozíciót jelenti egy szerződésben.

Az OI esetében minden eladóra jut egy vevő. Tehát a longok (magasabb árat jósló kereskedők) és a shortok (alacsonyabb árat jósló kereskedők) általában 50-50 százalékban vannak jelen.

Az OI csökkenése azonban arra utal, hogy a kereskedők zárják pozícióikat, mint a DOGE esetében. Ha viszont nőtt volna, az a nettó pozícionálás megugrását jelentette volna.

A kereskedés szempontjából az OI csökkenése azt jelenti, hogy a DOGE jelenlegi iránya gyengülni kezdett.

 

Ha az OI továbbra is csökken az árfolyammozgással párhuzamosan, az árfolyam felfelé megfordulhat.

Ha ez a helyzet áll fenn, a DOGE körüli hangulat megváltozhat, miközben az árfolyam megpróbálja megközelíteni a 0,09 dollárt.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!