Összefog a Trezor és a Wasabi, hogy privátabbá tegyék a Bitcoint

-

A két projekt közölte, hogy jövőre a hardvertárcákhoz is elhozzák a CoinJoint.
A Trezor, az egyik legnépszerűbb kriptotárca mögött álló vállalat összefogott a Wasabi adatvédelmi projekttel, hogy a CoinJoin mixer használatát a hardvertárcákon végzett Bitcoin-tranzakcióknál is lehetővé tegyék.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A két projekt hétfőn a Twitteren keresztül erősítette meg a partnerséget. Az elképzelés szerint a felhasználók a jövő évtől kezdve a CoinJoint használhatják majd a Trezor eszközeiken a tranzakciók nagyobb fokú védelme érdekében.
A CoinJoin egy olyan mixer szolgáltatás, amely Bitcoin-tranzakciókat csoportosít, hogy elfedje azok eredetét.
A Wasabi Wallet a zkSNACKs szoftvercég által készített népszerű Bitcoin-tárca, amely a CoinJoin technológiát használja.


A Trezor a kriptopénzek offline tárolására specializálódott, ami a digitális eszközök legbiztonságosabb tárolási módja.
A Wasabi Wallet munkatársa, Rafe a Decryptnek elmondta, miszerint a céljuk az, hogy a Trezor Suite felhasználói közvetlenül a hardvertárcájukból küldhessenek privát coinokat.

„Lehetőséged lesz csatlakozni a zkSNACKs WabiSabi CoinJoin köreinkhez a hardvertárcáddal a Trezor Suite alkalmazásban” – mondta, elmagyarázva, hogy a WabiSabi egy új CoinJoin-protokoll.

„Azért integrálja ezt a Trezor, mert ez messze a legfejlettebb CoinJoin protokoll” – mondta.


Karo Zagorus, aki a zkSNACKs közösség- és hírnévmenedzsmentjét vezeti, hozzátette, hogy a partnerség 2019-ben kezdődött tárgyalások eredményeként jött létre, és „fenomenális eredményt” jelent.
A zkSNACKs és a Wasabi Walleten dolgozók szerint a kriptopénzek védelme fontosabb, mint valaha. Állításuk szerint ugyanis a kormányzati felügyelet egyre növekszik – és a pénzügyi tranzakciókat végül arra használhatják fel, hogy szorosan nyomon kövessék az állampolgárok tevékenységét.
A Decryptnek pedig azt mondták, hogy ezért dolgoznak fáradhatatlanul olyan eszközökön, amelyek a legnagyobb digitális eszköz, a Bitcoin magánéletét teszik privátabbá. A közhiedelemmel ellentétben a Bitcoin könnyen nyomon követhető, ezért nem eredendően anonim.
Az érmekeverők (mixerek) – és általában a kriptopénzek magánéletének védelme – sokat kerültek a figyelem középpontjába, amióta az amerikai kormány a múlt hónapban szankcionálta a Tornado Casht.
A Pénzügyminisztérium megtiltotta az amerikaiaknak a coin mixer használatát, amely lehetővé tette a felhasználók számára, hogy privát Ethereum tranzakciókat hajtsanak végre, mert azt állította, hogy bűnözők piszkos pénzek tisztára mosására használták.
A kriptoközösség kitört a hír nyomán, a washingtoni székhelyű Coin Center kriptoérdekvédelmi csoport azzal fenyegetőzött, hogy bíróságon támadja meg a tiltást.

Olvastad már? Az FTX felfüggeszti az Ethereum-kereskedést a Merge idejére

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!