Összeállt a PayPal és Consensys, nagy dolgok várhatók

-

December 14-én a Consensys Ethereum szoftvercég bejelentette, hogy a cég összeállt a Paypal fizetési óriáscéggel.

Az integráció lehetővé teszi a Metamask pénztárca felhasználóinak, hogy a Web3 pénztárca alkalmazáson belül a Paypalon keresztül ethereumot vásároljanak.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Consensys összefog a Paypal fizetési óriással a Consensys szerint a Metamask felhasználói mostantól a Paypal fizetési szolgáltató segítségével vásárolhatnak ethereumot (ETH).

A pénzügyi technológiai vállalat, a Paypal 2021-ben kezdett kriptovaluta-szolgáltatásokat kínálni, és a vállalat vezérigazgatója részletezte, hogy a kriptók iránti kereslet meghaladta a kezdeti várakozásokat.

A Consensys Ethereum szoftvercég szerdán kifejtette, hogy összeállt a Paypallal, és a csapat tovább részletezte, hogy „a Metamask lesz az első Web3 tárca, amely a PayPalt használja fel a sikeresebb felkapott tranzakciók érdekében”.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Karácsonyi kuponkód 15% kedvezmény: KaracsonyKw

Lényegében a partnerség lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Paypal-fiókjukat ethereum (ETH) vásárlásra használják, miután a Metamask tulajdonosa bejelentkezik a Paypal platformra a tárcán keresztül.

A Consensys blogbejegyzése hozzáteszi, hogy a Paypal integrációja a Metamaskkal csak egy a „bejelentések sorozatából”, amely a Metamask mobil pénztárcához kapcsolódik majd.

„Ez a Paypal integráció lehetővé teszi amerikai felhasználóink számára, hogy ne csak a Metamaskon keresztül vásároljanak zökkenőmentesen kriptót, hanem a Web3 ökoszisztémát is könnyedén felfedezzék” – mondta a Metamask termékmenedzsere, Lorenzo Santos.

A partnerség bejelentése a Consensys ellentmondásos adatvédelmi hírét követi, amely részletezi, hogy a vállalat konkrét adatokat gyűjt a Metamask felhasználóiról.

A Paypal is vitákkal küzdött az utóbbi időben, miután a vállalat tévesen olyan szolgáltatási feltételeket (Terms of Service, ToS) tartalmazó dokumentumot tett közzé, amely szerint a dezinformációt terjesztők 2500 dolláros bírságot kapnak.

A Paypal azonban azt állította, hogy a ToS „nemrég tévedésből került ki a közelmúltban, amely téves információkat tartalmazott”.


Olvastad már? Binance coin (BNB) bearish képe a shortolóknak kedvez

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!