Binance coin (BNB) bearish képe a shortolóknak kedvez

-

Az elmúlt hetekben sok félelem volt a Binance körül , az FTX összeomlása után. Ezek a félelmek jól láthatóak voltak a token Binance Coin [BNB] árfolyamtáblázatán .

Ezenkívül a CryptoQuant legutóbbi jelentése a Binance Proof-of-Reserve-ről kiemelte, hogy kötelezettségeiket 97%-ban az árfolyamtartalékok fedezték.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ezek az adatok arra utalnak, hogy a Binance nem mutatott FTX-szerű viselkedést .

Jelentésük inkább annak megállapítására irányult, hogy a Binance valóban rendelkezett-e akkora BTC-vel, mint amennyivel azt állították, és nem azért, hogy pozitív hangulatot keltsenek.

Az árgrafikonok rendkívüli alakukása a medvéknek kedvezett.November végén a BNB felemelkedett, hogy tesztelje a 315 dolláros ellenállási szintet, és elutasításra került.

December 11-ig az árfolyam fokozatos lejtmenetbe kezdett, ami inkább visszalépésnek tűnt egy újabb lökés előtt .

binance

Forrás: ambcrypto.com

Ez az ötlet azonban gyorsan érvénytelenné vált, amikor a Binance Coin a 276 dolláros támogatási szint alá süllyedt.

December 14-én újra tesztelte az ellenállást. A fenti pirossal jelölt terület bullish sorrendet jelent a 12 órás diagramon.

Az esés során a terület egy pozitív reakciót adott, ami 276 dollárra kényszerítette a felpattanást.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Karácsonyi kuponkód 15% kedvezmény: KaracsonyKw

A csökkenő trend azonban túl erős volt, és ez a bullish sorrend blokkja bearish megszakítóba fordult.

Ennek a megszakítónak az újbóli tesztelése shortolási lehetőségeket kínálhat, megcélozva a júliusban támogatásként szolgáló 216 dolláros szintet.

Ennek a bearish felfogásnak az érvénytelenítése a 260 dolláros határ.

binance

Forrás: santiment.net

Az erősen csökkenő finanszírozási ráta azt jelentette, hogy a shortolás túlzsúfolt kereskedéssé vált.

Bár ez erős bearish lendületet mutatott a határidős kereskedők részéről, ez egyben azt is jelentette, hogy egy felfelé irányuló mozgás hosszú zárásra kényszerítheti,és további rallykra serkentheti.

A 250 dolláros területre való ilyen lépést, ha megvalósul, a medvék hasznosíthatják.

Tovább informálódnál? Segítségre vágysz?
Erre jött létre a Binance Klub Magyar Közössége! 
(A meghívónk 10% örök kedvezményt ad minden új csatlakozónak)

A 90 napos érmék átlagéletkora azonban november vége óta folyamatosan emelkedő tendenciát mutat.

Ez arra utalt, hogy a BNB tokenek nem tapasztaltak megnövekedett aktivitást a láncon belül, ami általában az intenzív értékesítés mellett fordult elő.

Társadalmi fronton a súlyozott hangulat negatív volt az elmúlt héten. A társadalmi dominancia a hónap elején 10,8%-ot is elért északon, de azóta csökkent.


Olvastad már? A Demokrata párt visszaküldött 1 millió dollárt a károsultaknak az FTX adományából

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance elindítja a világ első kriptopénz háromoldalú megállapodását

Az együttműködés teljesen megváltoztatja a Web2 banking kriptopénz-szolgáltatásokkal való együttműködésének módját A Binance (BNB) új fejlesztése lehetővé teszi az intézményi befektetők számára, hogy a kereskedési biztosítékot...

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!