Óriási növekedés a Shibarium hálózati aktivitásában

-

Az elmúlt hétvégén a Shibarium hálózat jelentős növekedést tapasztalt a tranzakciók számában, 441%-os emelkedést érve el.

Az adatok szerint az aktivitás szombaton szó szerint az egekbe szökött, több mint 13,190-re növekedve, míg a hét elején még 3,500 alatt volt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Szép eredmény a Shibariumon, de még messze a rekordoktól

Ez a növekedés magasabb díjakhoz vezetett a hálózaton, amely nehezen bírta a megnövekedett aktivitást, és a BONE, a Shibarium saját tokenje segítségével fizetett átlagos tranzakciós díjak 176%-kal emelkedtek.

Bár ezek a számok kicsinek tűnhetnek az év elejéhez képest, pozitív jelként értékelhetőek a Shiba Inu közösség számára ebben a kifejezetten medvés időszakban.

A tranzakciók számának növekedése ráadásul kedvező hatással lehet a SHIB árfolyamára, mivel több tranzakció több díjat eredményez, ami pedig több SHIB token elégetéséhez vezet. Így csökken a token készlete.

Ez a defláció hosszú távon növelheti a token értékét, vagy legalábbis ez a legelterjedtebb remény a befektetők körében.

Rossz kutya

A token árfolyama az elmúlt hetekben csökkenő tendenciát mutatott, piaci kapitalizációjának 15,5%-át veszítve el a piaci visszaesés miatt.

Jelenleg a SHIB ára a $0.000018 szint körül mozog, és sokan úgy gondolják, hogy ennél is tovább eshet, annak ellenére, hogy a Shibarium tranzakciók száma megugrott.

Az IntoTheBlock adatai szerint körülbelül 3.97 billió SHIB token található, 5,270 különböző címen, amelyek ezen a szinten ellenállást jelentenek, de ha a SHIB ezen támasz alá esik, a következő kulcsfontosságú szint $0.000190, ahol 4,310 cím 6.21 billió SHIB tokent tart.

Airdrop lesz? Egy barátom kérdezi

Lucie, a Shiba Inu marketing vezetője nemrégiben a közösségi médiában utalt egy potenciális airdropra azok számára, akik az első évben csatlakoztak a Shibariumhoz, ez pedig értelemszerűen nagy izgalmat keltett a Shiba Inu rajongók körében.

Shibarium
Forrás: X

Később tisztázta, hogy ez csak egy elméleti forgatókönyv, és nem pedig egy, már eldöntött dolog.

A szakértők mindnesetre úgy vélik, hogy a Shibariumon tapasztalt aktivitás növekedése az érdeklődés és a használat növekedését jelzi, ami jó előjel lehet a SHIB jövőbeli árfolyamára nézve, a jelenlegi piaci problémák ellenére is.

Olvastad már? A Sealana fókája már több, mint 5 millió dollárral hízlalta a zsírszövetét

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!