A legjobb altcoinok idén árrekordokat fognak dönteni

-


Vendégbejegyzés


A 2024-es bikafutás teljes lendületben van, számos altcoin új magasságok elérésére készül.

Az idei év a tapasztalt kedvencek és a friss versenyzők keverékét mutatja be, akik hullámokat vetnek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Fedezze fel, mely altcoinok vannak felkészülve arra, hogy árrekordokat döntsenek és kihasználják a lendületet.

A CYBRO felkerül a kripto bálna radarjára, mivel a token előértékesítése megközelíti az 1 millió dollárt.

A CYBRO egy új platform, amelynek célja, hogy segítsen a felhasználóknak többet keresni a Blast blokkláncon.

A Blast arról ismert, hogy más hasonló megoldásokhoz képest jobb hozamot kínál az Ethereum (ETH) és a stabilcoinok esetében. A CYBRO fő funkciója, hogy segítsen a felhasználóknak kihasználni ezt a lehetőséget.

altcoin

A CYBRO jelenleg előértékesítésben értékesíti a tokenjeit alacsony, 0,025 dolláros darabáron, ami 58%-kal olcsóbb, mint a várható jövőbeli ár.

Ezzel 140%-os potenciális megtérülést kínál. Még július 15-ig tovább lehet növelni a jövedelmet a CYBRO ajánlóprogramján keresztül, amely akár 12%-os jutalékot kínál az ajánlott token vásárlásokból, heti USDT kifizetésekkel.

Ahogy a CYBRO előértékesítése magával ragadja a piacot, és az 1 millió dollár felé robog, beszélnek arról, hogy egy kriptobálna jelentős mennyiségű CYBRO tokent vásárolhat.

Az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre ebben az előértékesítésben, és körülbelül 25 millió darabot már eladtak ebből.

>>>Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!<<<<

A CYBRO tokenek birtokosai számos előnyben részesülnek, többek között jutalmakat kapnak a staking, speciális airdropokat, cashbacket a vásárlások után, alacsonyabb díjakat a kereskedésért és a hitelezésért, valamint egy biztosítási programot a platformon belül.

A CYBRO célja, hogy a Blast ökoszisztémán belül és azon túl különböző befektetési stratégiákon keresztül támogassa a kriptónövekedést.

E stratégiák a konzervatív befektetésektől a magas hozamú befektetésekig terjednek.

Emellett a platform a hozamok maximalizálására összpontosít a hatékony kriptotranzakciók révén.

A jövőbeni frissítések közé tartozik az AIBroker a chatbot által támogatott befektetésekhez és az egykattintásos befektetési funkció a hozamok optimalizálásához a decentralizált (DeFi) és a központosított pénzügyekkel (CeFi) való integráción keresztül.

>>>Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a jövőbeni akár 140%-os hozamért!<<<<

Az Avalanche lefelé irányuló nyomással néz szembe vegyes technikai indikátorok közepette

Az Avalanche piaci hangulata a medvés irányba hajlik, mivel az árfolyam az ellenállási szintek alatt küzd.

Habár közeledik a támaszhoz, a rövid és középtávú árak közelmúltbeli csökkenése tartós eladási nyomásra utal.

A technikai indikátorok által adott vegyes jelzések mellett a kereskedők továbbra is óvatosak maradhatnak.

Ez a folytatódó csökkenő tendencia befolyásolhatja az érmébe vetett bizalmat, késleltetve az esetleges fellendülési törekvéseket.

A Solana vegyes jeleket mutat a piaci ingadozások közepette

A Solana vegyes hangulatot mutat a közelmúltbeli áresésekkel az erős növekedés után. A jelenlegi tartomány instabilitást jelez.

Az ellenállás szintek potenciális sapkákat mutatnak, míg a támaszszintek lehetséges padlót sejtetnek. Mivel a kulcsfontosságú mozgóátlagok a közelben vannak, a piaci mozgások kiszámíthatatlanok.

A Relative Strength és a momentum mutatók semleges rövid távú hangulatot sugallnak.

Mivel Solana hálózata a gyors tranzakciókról és a skálázhatóságról ismert, a stabilitás vagy a bikás tendenciák a közelmúltbeli enyhe csökkenés ellenére is növelhetik az elfogadást és a befektetői bizalmat.

A BNB fenntartja az altcoin bikás hangulatát a közelmúltbeli áresés ellenére is

A BNB a közelmúltbeli árfolyamcsökkenés ellenére felfelé irányuló mozgási potenciált mutat.

Az árfolyam az ellenállás és a támasz szintek között lebeg, ami a lehetséges stabilitást jelzi.

A rövid távú átlagok konzisztensek, ami kiegyensúlyozott piacot tükröz. A fontos mutatók óvatos optimizmust sugallnak.

Az érme elmúlt hat hónapos jelentős növekedése erős piaci érdeklődést és bizalmat mutat, ami hosszú távú pozitív hangulatra utal.

Az XRP bizonytalan hangulatot mutat vegyes mutatók közepette

Az XRP jelenleg ingadozó állapotban van. Az ár kevés lendületet mutat, megrekedt a kulcsfontosságú támasz- és ellenállási szintek között.

A rövid távú átlagok kissé a hosszú távú trendek felett vannak, ami csak kisebb mértékű közelmúltbeli nyereségre utal. A momentummutatók kiegyensúlyozott vételi és eladási nyomást tükröznek.

A piac hangulata óvatosnak tűnik, és nincs egyértelmű irány. Ez hatással lehet az XRP-re azzal, hogy egyelőre egy szűk sávban tartja az árfolyamát, de bármilyen jelentős elmozdulás a kulcsfontosságú szintek felett élesebb változásokat eredményezhet.

Következtetés

Az AVAX, a SOL, a BNB és az XRP idén kevesebb rövid távú növekedési potenciált mutat. A fő hangsúlyt a CYBRO-ra kell helyezni.

E platform a Blast blokkláncot kihasználva egyedülálló kereseti potenciált kínál. A CYBRO első megjelenése 2024 második negyedévére várható.

A korán befektetőknek lehetőségük van arra, hogy kedvező feltételek mellett csatlakozzanak a CYBRO token előértékesítéséhez.

Ezzel a CYBRO-t a következő hónapok egyik legfontosabb szereplőjeként pozícionálja, akire érdemes lesz figyelni.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum (ETH) bálna ébredezik az ETH ETF indítása előtt

Egy alvó Ethereum-cím aktiválódása mindössze egy nappal a spot Ethereum ETF-ek elindítása előtt felébredt. A Whale Alert szerint kilenc év után először aktiválódott egy 977 ETH...

A top elemző az Ethereum 5000 dollárra való emelkedését jósolja az ETF buzgalom közepette – Az altcoin szezon a következő?

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenleg nyugodt, de várakozással teli. A befektetők türelmetlenül várják a következő bikafutást, az altcoinok pedig még mindig vonzó belépési pontokat kínálnak. A közelmúltbeli stabilitás...

Az Ethereum ETF-ek az ETH árát az év végére 20.000 dollárra nyomhatják?

A kriptovilág izgalomtól pezseg az Ethereum ETF-ek számára a közelmúltban adott zöld utat követően. Ez mérföldkőnek számító döntés, és ugyanúgy átformálhatja a piacokat, mint ahogyan...

A Kraken a Tottenham Hotspur hivatalos kriptopartnere lesz

A Kraken megosztja a Tottenham Hotspur-rel azt a víziót, hogy miként lehet kihasználni az olyan élvonalbeli technológiákat, mint a blokklánc, az ügyfelek és a szurkolók...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!