Optimism (OP) technikai elemzés 09.02.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Optimism (OP)

Az Optimism (OP) eladók úgy tűnt, készen állnak arra, hogy az augusztusi nyereséget szeptemberre is kiterjesszék.

Miután augusztus második felében megakadályozták, hogy az OP 1,59 dollár fölé emelkedjen, az eladók szeptember elején még lejjebb nyomták.

A cikk megjelenésének időpontjában a Layer-2 eszköz több mint 15%-kal esett vissza a közelmúltban elért 1,59 dolláros csúcsokhoz képest.

Az altcoin az írás időpontjában 1,30 dolláron kereskedett, és lejjebb mehet, ha a Bitcoin (BTC) a 25,700 dollár közelében lévő tartományi mélypontja alá esik.

A technikai grafikonmutatók alapján a bikák rövid távon messze nem rendelkeztek piaci tőkeáttétellel.

Nevezetesen, a publikáláskor a Relatív Erősség Index (RSI) megpróbált visszahúzódni a túladott zónából a 4 órás grafikonon.

Ez enyhe vételi nyomást mutat az alsó idősíkon, de a gyenge BTC és a közvetlen felső akadály az 1,379 dollárnál kisiklathat egy szilárd fellendülést.

Így a BTC nem nyeri vissza a közelmúltban elvesztett területet, az eladók lejjebb terelhetik az OP-t a 12 órás bikás rendelési blokkig, az 1,19 – 1,27 dollárig (szürke) vagy a napi bikás OB-ig, az 1,09 – 1,14 dollárig (zöld).

Bármilyen további csökkenés ezen támaszzónák alá, a bikák megpróbálhatják megvédeni az 1 dolláros pszichológiai szintet.

Ezzel szemben az OP az 1,5 dollárt célozhatja meg, ha a bikák visszaszerzik az 1,38 dolláros ellenállást, mint támaszt, különösen, ha a BTC 27.000 dollárig emelkedik.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!