Úgy tűnik a kriptopiac decemberben sem kap majd segítséget a Wall Streetről.

Olvastad már? Nem bánnak túl fényesen a kriptoelítélttel

 

Az Intercontinental Exchange – ICE, a New York-i Értéktőzsde tulajdonosa csütörtökön bejelentette, hogy eltolja leginkább várt határidős termékének indulásának időpontját, legalább január 24-ig.

A Bakkt Bitcoin napi határidős szerződésének elérhetővé tétele eredetileg december 12-re volt tervezve, az ICE Futures US felületére.

Ekkor nyílhatott volna az amerikai állampolgároknak először lehetőségük arra, hogy fizikailag állandósított kriptovaluta alapú termékekkel kereskedhessenek egy megbecsült és szabályozott, mainstream tőzsdén. (A CME-n és a CBOE-n található BTC határidős szerződések készpénz hátterűek, azaz a szerződés lejártakor nem történik Bitcoin váltás)

AZ ICE állítása szerint a késedelem több időt ad a cégnek ügyfelek gyűjtésére, mielőtt elkezdi a BTC raktározását és megnyitja a határidős piacot.

A bejelentésből:

„Az ICE Futures U.S., Inc. 2019. január 24-én listázza majd a Bakkt Bitcoin napi határidős szerződéses terméket, a szabályozói szervek jóváhagyásával. Az új időkeret további időt biztosít az ügyfelek és tisztviselők számára a csatlakozáshoz, még mielőtt megkezdődne az új szerződéses termék kereskedelme és felhalmozása.”

Az elemzők eddig arra alapoztak, hogy a Bakkt szerződések decemberre tervezett rajtja elősegítheti az év végi kriptorallyt, sokan – például Tom Lee a Fundstrattól – december végére 15.000 dolláros BTC árfolyamot jósoltak, erről korábban már írtunk.

Forrás: cnn.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Twitteren. Legyen szép napod!

Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd

KÖSZÖNÖM!