Novogratz: ha egyszerűbb lenne a vásárlás, az ár is magasabb lenne?

-

Michael Novogratz, a Galaxy Digital vezérigazgatója, ismert bitcointámogató. Vadabbnál vadabb jóslataival már sok ideje arra számít, hogy a bitcoin árfolyama hirtelen megugrik. Nemrég elmondta, miszerint úgy véli, hogy a bitcoin árfolyama sokkal magasabb lehetne, ha könnyebben lehetne vásárolni.
Az ismert vagyonkezelő a CNBC-nek adott interjút, melyben elmondta, hogy az emberek továbbra is nehezen férnek hozzá a bitcoinhoz.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Hozzátette, hogy emiatt az árfolyam is alacsonyabb, mint amilyennek lennie kellene.
A vezérigazgató szerint a hagyományos bankok ellenállása a bitcoinnal szemben nem segített az iparnak és szerinte a bitcoin elutasításával magukat is hátráltatják ezek a hagyományos pénzügyi intézmények.
Ezt nem sokkal azután mondta, hogy a világ egyik legnagyobb bankja, a Goldman Sachs nemrég a bitcoinvásárlás ellen figyelmeztette ügyfeleit.
Novogratz szerint azonban a bitcoinnak nincs is szüksége a pénzügyi szektor elismerésére. Az USA-ban több nagy intézmény is érdeklődik a bitcoin iránt, akárcsak az ismert Grayscale, amely már egy ideje jelentős bitcoinvásárlásokat folytat.
Tehát mennyi lehet a bitcoin értéke, ha végre ismertebb lesz? Ennek valóban nagy hatása lehet, de a szabályozás kérdése továbbra is fennáll.

Olvastad már? Melyek a legjobb brókerek napi kereskedésre?

Forrás: cryptodaily.co.uk
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!