A Goldman Sachs éles kritikája még mindig segíthet a bitcoinon

-

A Goldman Sachs fő befektetési igazgatója lesújtó cikket írt a kriptopénzekről
A hétvégén jelent meg a hír, hogy a bostoni székhelyű Goldman Sachs elbeszélgetett a fő befektetési igazgatójával az amerikai gazdaság kilátásairól.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Az egyik téma az amerikai dollár várhatóan legnagyobb mértékű inflációja volt és az, hogyan jönnek képbe az olyan lehetséges biztosítékok, mint az arany és a bitcoin.
Azonban a telefonbeszélgetés reggelén több fotó is kiszivárgott a Twitteren, amelyek felfedték, hogy a Goldman Sachs mit is gondol a bitcoinról. Tulajdonképpen nem is tekintik a kriptopénzeket és a bitcoint vagyoneszköznek.
A cég szerint a bitcoin nem termel pénzforgalmat a gazdaság növekedése után, nem úgy, mint a kötvények és a nyereségek. Szerintük szokatlan vagy instabil összefüggések miatt nincs is értelme pénzt áldozni bele.
A legfurcsább azonban, hogy szerintük egy olyan eszköz, melynek készlete maximálisan 21 millió lehet, nem alkalmas biztosítékként az inflációval szemben, azonban az aranyról már másképp gondolkodnak.
Az is furcsa, hogy kiemelték a dollár évi 2%-os inflációját, amellyel 18 év alatt 82 centre romlik egy dollár értéke.

Nincs olyan, hogy rossz sajtó: a bitcoin hasznot húzhat a bank támadásából

Lehet, hogy a Goldman Sachs élesen bírálta a bitcoint és a kriptopénzeket, de más intézmények nem így gondolkodnak.
A korábban bitcoinkritikus JP Morgan, és a Coinbase, valamint a Gemini közt kialakult üzlet azt mutatja, hogy az intézmények egyre jobban barátkoznak ezzel a vagyoneszközzel, amely „nem is vagyoneszköz.”
A kriptopénzek elleni támadásokból még jól is jöhet ki a bitcoin
A világ legelső kriptovalutájáról beszéltek a világ legtehetősebb emberei. Ezek a befektetők általában a Goldman Sachs és hasonló cégek belátásaira hagyatkoznak, de végső soron maguk rendelkeznek arról, hová rakják vagyonukat.
Ezek a befektetők lehet, hogy korábban nem is gondoltak a bitcoinra, mint lehetséges biztosíték. Ha elvégzik a saját kutatásaikat, akkor jobban megérthetik – és megszerethetik – a kriptopénzeket.

Olvastad már? Melyek a legjobb brókerek napi kereskedésre?

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!