NFT-t használna az Emirates légitársaság

-

Az Egyesült Arab Emírségek légitársasága, az Emirates bejelentette, hogy NFT-ket és metaverzum-élményeket tervez bevezetni dolgozói és ügyfelei számára.
A bevezetés illeszkedik az Egyesült Arab Emírségek digitális gazdasággal és virtuális eszközökkel kapcsolatos kezdeményezéseihez.

Az első projektek már folyamatban vannak

Az Emirates, az Egyesült Arab Emírségek légitársasága közölte, hogy hamarosan NFT-ket és „izgalmas élményeket indít a metaverzumban” az ügyfelei és a dolgozói számára.
A légitársaság szerint a lépés összhangban van az Egyesült Arab Emírségek digitális gazdaságának fejlődésével, valamint az ország virtuális eszközökkel kapcsolatos kezdeményezéseivel.
Egy nemrégiben kiadott közleményben a légitársaság azt sugallta, hogy az első projektek munkálatai már folyamatban vannak, a bevezetés pedig a következő hónapokban várható.
Az Emirates NFT-terveit kommentálva a légitársaság elnök-vezérigazgatója, Ahmed bin Saeed Al Maktoum sejk rámutatott, hogy cége már régóta foglalkozik a fejlett technológiák felkarolásával.

Az Egyesült Arab Emírségek digitális gazdaságra vonatkozó elképzelései

Al Maktoum azt is megosztotta, hogy az Emirates mit remél elérni az NFT-k elindításával.

„Jelentős pénzügyi és erőforrás-beruházásokat eszközölünk, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat fejlesszünk ki fejlett technológiák felhasználásával, amelyek a bevételek, a márkaélmény és az üzleti hatékonyság javulását eredményezik.”

Annak érdekében, hogy az Emirates ezen célok eléréséhez vezető útra léphessen, a vezérigazgató elmondta, hogy a légitársaság jövő-témájú Emirates-pavilonját az Expón központként használják fel a jövő élvonalbeli élményeinek fejlesztésére, amelyek összhangban vannak az Egyesült Arab Emírségek digitális gazdaságra vonatkozó elképzeléseivel.
A légitársaság közleménye szerint az Emirates továbbra is együttműködik partnereivel a Web3 stratégiájával kapcsolatos kérdésekben.

Olvastad már? Kétéves minimumon a bitcoin tranzakciós díjai

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!