NFT-t ad jutalomként a japán kormány

-

A beszámolók szerint Japán az egyik első ország, amely a digitalizálási versenyben kiemelkedő teljesítményt nyújtó helyi hatóságok számára kiegészítő díjként NFT ad.
A díjakat az önkormányzatok kapták a digitális technológiai kihívások megoldására irányuló erőfeszítéseik elismeréseként.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kormány egy ünnepségen adott át először ilyen díjat, ezzel honorálva az önkormányzatok között a különösen jó teljesítményt nyújtókat.
A Coinpost beszámolója szerint az idei díjátadót négy technológiai vállalat támogatta: Indiesquare, Bitflyer Holdings, Tree Digital Studio és Tomonari Kogei. Amint a jelentés megjegyzi, az Indiesquare alacsony költségű blokkláncplatformját, a Hazama Base-t használták az NFT-k kibocsátásához és terjesztéséhez.
Ezt megelőzően a platformot hasonló módon használták az NFT-k kibocsátására és terjesztésére a Liberális Demokrata Párt Ifjúsági Irodája által tartott rendezvényen.
A 2022-es nyári Digi Denkoshien néven ismert díjátadó ünnepséget a helyi szervezetek azon kezdeményezéseinek elismerésére és elismerésére tartották, amelyek “a digitális technológiát a helyi problémák megoldására és vonzerejük növelésére használják”.

Nem átruházható NFT-k

Míg a tokeneket az Ethereum blokkláncán bocsátották ki, a jelentés szerint azonban az NFT-k a Proof of Attendance Protocol (POAP) technológiát használták.
Az ilyen tokenek nem átruházhatóak, de könnyen használhatók ellenőrzésre, vagy éppen digitális emléktárgyként.
Közben egy másik sajtóhírből kiderült, hogy összesen 9 polgármester kapta meg az NFT-díjakat. Az eseményen részt vevő méltóságok között volt Fumio Kishida japán miniszterelnök is.

Olvastad már? Hogyan hat az Ethereum Merge a Bitcoin imázsára?

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin – technikai elemzés 12.01.

Prémium A Bitcoin árfolyama képes volt áttörni a 17 000 dolláros határt. A konszolidálja a nyereséget, és továbbra is 16 750 dollár felett kaphat támogatást. A Bitcoin...

Az OpenSea bevezette a Binance Chain támogatását

A legnagyobb forgalmat bonyolító NFT-piactér az OpenSea a hét elején jelentette be, hogy integrálja a rendszerébe a Binance Chain blokkláncát. A felhasználóknak így lehetősége lesz,...

Brazíliában törvényes fizetőeszközzé váltak a kriptopénzek

El Salvador hivatalos pénznemmé tette a bitcoint tavaly, Brazíliában a képviselők viszont egyelőre még csak törvényes fizetőeszközzé tettéka kriptopénzeket, egy ezt szabályozó törvény megszavazásával. Ennek...

Éledezik az Ethereum (ETH)

Prémium Az Ethereum utóbbi 2 napja kifejezetten pozitívan alakul, 11%-os emelkedésnek lehetünk szemtanúi Ha a Bitcoinnal állítjuk párja az ETH-t, kijelenthető, hogy sokkal jobban szerepel mint társa. Az...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!