NFT-t ad jutalomként a japán kormány

-

A beszámolók szerint Japán az egyik első ország, amely a digitalizálási versenyben kiemelkedő teljesítményt nyújtó helyi hatóságok számára kiegészítő díjként NFT ad.
A díjakat az önkormányzatok kapták a digitális technológiai kihívások megoldására irányuló erőfeszítéseik elismeréseként.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kormány egy ünnepségen adott át először ilyen díjat, ezzel honorálva az önkormányzatok között a különösen jó teljesítményt nyújtókat.
A Coinpost beszámolója szerint az idei díjátadót négy technológiai vállalat támogatta: Indiesquare, Bitflyer Holdings, Tree Digital Studio és Tomonari Kogei. Amint a jelentés megjegyzi, az Indiesquare alacsony költségű blokkláncplatformját, a Hazama Base-t használták az NFT-k kibocsátásához és terjesztéséhez.
Ezt megelőzően a platformot hasonló módon használták az NFT-k kibocsátására és terjesztésére a Liberális Demokrata Párt Ifjúsági Irodája által tartott rendezvényen.
A 2022-es nyári Digi Denkoshien néven ismert díjátadó ünnepséget a helyi szervezetek azon kezdeményezéseinek elismerésére és elismerésére tartották, amelyek „a digitális technológiát a helyi problémák megoldására és vonzerejük növelésére használják”.

Nem átruházható NFT-k

Míg a tokeneket az Ethereum blokkláncán bocsátották ki, a jelentés szerint azonban az NFT-k a Proof of Attendance Protocol (POAP) technológiát használták.
Az ilyen tokenek nem átruházhatóak, de könnyen használhatók ellenőrzésre, vagy éppen digitális emléktárgyként.
Közben egy másik sajtóhírből kiderült, hogy összesen 9 polgármester kapta meg az NFT-díjakat. Az eseményen részt vevő méltóságok között volt Fumio Kishida japán miniszterelnök is.

Olvastad már? Hogyan hat az Ethereum Merge a Bitcoin imázsára?

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!Legfrissebb bejegyzéseink

Íme, mi történt ma a kriptoszférában

Szeretnéd tudni, mi történt ma a kriptoszférában? Itt vannak a legfrissebb hírek a napi trendekről és eseményekről, amelyek hatással vannak a Bitcoin árára, a blokkláncra,...

Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.08.

Prémium Avalanche (AVAX) Az Avalanche (AVAX) árfolyamának közelmúltbeli emelkedő tendenciája sok tulajdonosnak nyereséget eredményezett. Annak ellenére, hogy a nyereséges tulajdonosok százalékos aránya nőtt, az általános hangulat pozitív maradt. Az...

A BLUR árfolyama 10%-ot zuhant 24 óra alatt

A BLUR árfolyama a december 7-i kereskedés során jelentős esést szenvedett el, egyetlen nap alatt közel 10%-ot zuhant. A Lookonchain on-chain sleuth szerint az altcoin értékének...

A Worldcoin új decentralizációs tervekkel készül: Mit nyerhet a WLD?

A Sam Altman vs. OpenAI vita által érintett Worldcoin (WLD), a Tools for Humanity csapat által vezetett Worldcoin (WLD) saját frissítéssel állt elő. A Worldcoin Alapítvány...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!