Nem utalhatnak ki pénzt a Hodlnaut ügyfelei

-

A szingapúri kriptokölcsönző, a Hodlnaut a legújabb digitális eszközökkel foglalkozó vállalat, amely bejelentette, hogy „a közelmúlt piaci körülményei miatt” befagyasztja a kiutalásokat.
A Holdnaut weboldalán közzétett közleményében a cég azt írja, hogy az intézkedést „a likviditásunk stabilizálására és az eszközeink megőrzésére összpontosítva” hozta meg, miközben a helyi Damodara Ong LLC ügyvédi irodával konzultál a szerkezetátalakítási és helyreállítási tervének „megvalósíthatóságáról és ütemezéséről”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az év elején a hitelező elvi jóváhagyást (IPA) kapott a MAS-tól „digitális fizetési token (DPT) szolgáltatások nyújtására mint jelentős pénzforgalmi intézmény”.
A Holdnaut most állítólag arról tájékoztatta a Szingapúri Monetáris Hatóságot (MAS), hogy visszavonja engedélykérelmét.
Ennek eredményeképpen a Hodlnaut nem nyújt többé Token Swap funkciót.

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

A vállalat szerint a következő frissítés az ügyben 2022. augusztus 19-én lesz, de nem tud pontos dátumot mondani arra vonatkozóan, hogy mikor indul újra a pénzkivonás.

A kriptotél miatt nincsenek kifizetések

A Terra májusi összeomlása óta az iparágat széleskörű likviditási problémákról szóló jelentések sújtják. A Three Arrows Capital kripto hedge fund nemrég csődöt jelentett, és több hitelezőnek is mentőcsomagra volt szüksége.
A fizetésképtelen hitelezők gyakran leállítják az ügyfélkifizetéseket, hogy megelőzzék az esetleges bankrohamok kialakulását. A Zipmex kriptotőzsde, amely nemrégiben csődvédelmet kért, a legújabb példa erre – bár nemrégiben újraindította a kiutalások lehetségét a SOL, XRP és ADA kriptopénzek esetében.
A Vauld és a Celsius is ugyanehhez az intézkedéshez folyamodott, az utóbbi cég nem sokkal később csődeljárást kért.

Olvastad már? Egyetlen tranzakcióval 60 millió NFT – állítja a StarkWare alapítója

Forrás: Decrpyt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Íme, mi történt ma a kriptoszférában

Szeretnéd tudni, mi történt ma a kriptoszférában? Itt vannak a legfrissebb hírek a napi trendekről és eseményekről, amelyek hatással vannak a Bitcoin árára, a blokkláncra,...

Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.08.

Prémium Avalanche (AVAX) Az Avalanche (AVAX) árfolyamának közelmúltbeli emelkedő tendenciája sok tulajdonosnak nyereséget eredményezett. Annak ellenére, hogy a nyereséges tulajdonosok százalékos aránya nőtt, az általános hangulat pozitív maradt. Az...

A BLUR árfolyama 10%-ot zuhant 24 óra alatt

A BLUR árfolyama a december 7-i kereskedés során jelentős esést szenvedett el, egyetlen nap alatt közel 10%-ot zuhant. A Lookonchain on-chain sleuth szerint az altcoin értékének...

A Worldcoin új decentralizációs tervekkel készül: Mit nyerhet a WLD?

A Sam Altman vs. OpenAI vita által érintett Worldcoin (WLD), a Tools for Humanity csapat által vezetett Worldcoin (WLD) saját frissítéssel állt elő. A Worldcoin Alapítvány...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!