A szingapúri kriptokölcsönző, a Hodlnaut a legújabb digitális eszközökkel foglalkozó vállalat, amely bejelentette, hogy „a közelmúlt piaci körülményei miatt” befagyasztja a kiutalásokat.

A Holdnaut weboldalán közzétett közleményében a cég azt írja, hogy az intézkedést „a likviditásunk stabilizálására és az eszközeink megőrzésére összpontosítva” hozta meg, miközben a helyi Damodara Ong LLC ügyvédi irodával konzultál a szerkezetátalakítási és helyreállítási tervének „megvalósíthatóságáról és ütemezéséről”.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az év elején a hitelező elvi jóváhagyást (IPA) kapott a MAS-tól „digitális fizetési token (DPT) szolgáltatások nyújtására mint jelentős pénzforgalmi intézmény”.

A Holdnaut most állítólag arról tájékoztatta a Szingapúri Monetáris Hatóságot (MAS), hogy visszavonja engedélykérelmét.

Ennek eredményeképpen a Hodlnaut nem nyújt többé Token Swap funkciót.

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

A vállalat szerint a következő frissítés az ügyben 2022. augusztus 19-én lesz, de nem tud pontos dátumot mondani arra vonatkozóan, hogy mikor indul újra a pénzkivonás.

A kriptotél miatt nincsenek kifizetések

A Terra májusi összeomlása óta az iparágat széleskörű likviditási problémákról szóló jelentések sújtják. A Three Arrows Capital kripto hedge fund nemrég csődöt jelentett, és több hitelezőnek is mentőcsomagra volt szüksége.

A fizetésképtelen hitelezők gyakran leállítják az ügyfélkifizetéseket, hogy megelőzzék az esetleges bankrohamok kialakulását. A Zipmex kriptotőzsde, amely nemrégiben csődvédelmet kért, a legújabb példa erre – bár nemrégiben újraindította a kiutalások lehetségét a SOL, XRP és ADA kriptopénzek esetében.

A Vauld és a Celsius is ugyanehhez az intézkedéshez folyamodott, az utóbbi cég nem sokkal később csődeljárást kért.

Olvastad már? Egyetlen tranzakcióval 60 millió NFT – állítja a StarkWare alapítója

Forrás: Decrpyt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!