Nehéz idők várhatnak az Uniswap tokenre

-

Az UNI grafikonján medvés alakzat tűnt fel, így az elemzők szerint akár 50%-os esés is bekövetkezhet. Mindezt annak ellenére, hogy az idei július kifejezetten jónak számít, a token 80%-ot emelkedett hó eleje óta.
Az 5 dolláros nyitásról mostanra 9 dollárra erősödött, ez a tavaly januári 250% után a második legjobb hónap.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az emelkedést főleg a teljes kriptopiaci erősödés hajthatja, de vitathatatlan, hogy az Egyesítés körüli felhajtás is pozitív hatással van.

UNI/USD havi árdiagram. Forrás: TradingView

Az Ethereum PoS-ra történő átállása ralit eredményezett több kapcsolt token esetében is, a népszerű dex ráadásul komoly reformokat tervez a jutalék-rendszerében.


A közösségi irányítás jegyében a felhasználóknak, UNI tulajdonosoknak szavazni kell majd arról, hogy a likviditási pooloknak fizetendő jutalékból 0,5%-ot a tokentulajdonosok kapjanak-e meg, amelyet az Uniswap által levont 3%-os díjból fedeznének.

Mit mutat a grafikon?

A technikai elemzés szempontjából az UNI még mindig lejtmenetben van, miután visszafordult a 20 dolláros ellenállásról. Most egy emelkedő éket rajzol ki az árfolyam, és 8 dollár környékét lesz érdemes figyelni.
Az ár innen akár nagymértékben is visszahúzódhat, erre utal két lefelé tartó, konvergáló trendvonal is.

UNI/USD napi árdiagram, amely az „emelkedő ék” bontást tartalmazza. Forrás: TradingView

Az emelkedő ék hagyományosan medvés alakzatnak tekinthető, amelyből az ár legtöbbször lefelé indul meg. A trendvonalak alakulása segíthet, hogy az elemzők megbecsüljék, milyen szinten várhatók a közeljövőben.
Ez alapján sokan arra utalnak, hogy szeptemberig akár 4,5 dollárig is csökkenhet az ár, ez pedig 50%-os mínuszt jelent a jelenlegi szintről.
Előfordulhat persze, hogy az UNI mégis felfelé indul meg, és leteszteli a 10 dollárt. Ha mégis ez történik, a következő célár a 11,5-17 dolláros sávban lehet.

Olvastad már? Több különböző bitcoin-vásárlási tendencia is látható

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Íme, mi történt ma a kriptoszférában

Szeretnéd tudni, mi történt ma a kriptoszférában? Itt vannak a legfrissebb hírek a napi trendekről és eseményekről, amelyek hatással vannak a Bitcoin árára, a blokkláncra,...

Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.08.

Prémium Avalanche (AVAX) Az Avalanche (AVAX) árfolyamának közelmúltbeli emelkedő tendenciája sok tulajdonosnak nyereséget eredményezett. Annak ellenére, hogy a nyereséges tulajdonosok százalékos aránya nőtt, az általános hangulat pozitív maradt. Az...

A BLUR árfolyama 10%-ot zuhant 24 óra alatt

A BLUR árfolyama a december 7-i kereskedés során jelentős esést szenvedett el, egyetlen nap alatt közel 10%-ot zuhant. A Lookonchain on-chain sleuth szerint az altcoin értékének...

A Worldcoin új decentralizációs tervekkel készül: Mit nyerhet a WLD?

A Sam Altman vs. OpenAI vita által érintett Worldcoin (WLD), a Tools for Humanity csapat által vezetett Worldcoin (WLD) saját frissítéssel állt elő. A Worldcoin Alapítvány...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!