Near Protocol (NEAR) technikai elemzés 03.14.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Near Protocol (NEAR)

Mivel a Bitcoin egy éjszakai 2,39%-os emelkedéssel visszapattant a 63.000 dolláros szint közelébe, az altcoinok emelkednek. A mémérmék mellett a Near Protocol (NEAR) árfolyama is emelkedő hangulatban van.

Miután a kriptopiac bikás fordulópontot talált, a NEAR token a 10 dolláros pszichológiai határ fölé fog emelkedni?

A NEAR árfolyam-előrejelzésünkből, amely 2024-re prognosztizálja a 10 dollár feletti sprintet.

NEAR árfolyam-teljesítmény

Az utóbbi 30 nap 30%-os emelkedésével a NEAR árfolyam emelkedő trendje fokozatosan lendületbe van.

A helyreállítási rally azonban fenntartja a 6,215 dolláros kritikus támasz fölötti oldalazó mozgást.

Ennek ellenére a mozgásban lévő bikás trend azt mutatja, hogy a fellendülési rally készen áll arra, hogy megkérdőjelezze a korábbi 9 dolláros csúcsot. Ezzel lezárul a folyamatban lévő visszahúzódási szakasz, és a kereslet fellendülését tükrözi.

A NEAR árfolyama jelenleg 7,23 dolláron kereskedik, 6%-os éjszakai növekedéssel, és készen áll arra, hogy átlépje a 8 dolláros határt.

Ezenkívül a hosszúra nyúló támogató trendvonal meghosszabbítja a bikás tendenciát és a magasabb csúcs kialakulását.

Technikai mutatók:

RSI: A napi RSI vonal emelkedő trendje a felezővonal felett tart, ami a bikafutás optimális keresletét tükrözi.

MACD: A fellendülési rally elhalasztja a MACD és a jelzővonalak negatív kereszteződését.

A napi grafikonon a Near Protocol esetében a háromszög kitörési rally meghosszabbítja a bikás trendet. Továbbá a NEAR árfolyam pozitív növekedést regisztrált az utolsó 30 napban, és fenntartotta a támogató trendvonalat.

Amennyiben a piaci hangulat tovább javul, az altcoin bikafutása az elkövetkező napokban eléri a 10 dolláros mérföldkövet.

Optimistán, a trendalapú Fibonacci-szint szerint az altcoin elérheti az 1,618-as szintet 16,206 dollárnál.

A másik oldalon egy 10 dollár alatti visszaesés a 6,215 dolláros támasz zónát teszteli.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!