Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 05.14.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Jupiter (JUP)

Noha a kriptoipar az elmúlt nap folyamán emelkedő árfolyam-akciót mutatott, és a Jupiter (JUP) árfolyama ez idő alatt körülbelül 5%-kal nőtt, hosszú távon továbbra is erős medvés hatás alatt mozog, ami aggodalmakat vet fel a jövőbeli kilátásokkal kapcsolatban.

A kriptopiacon belüli áringadozás folyamatos növekedésével a Jupiter ára ebben a hónapban az 1 dolláros határ alá fog zuhanni, vagy felkészül arra, hogy egy új történelmi csúcsot (ATH) teszteljen a 2 dolláros határ átlépésével ebben az évben?

A határokon átnyúló piaci korrekciót követően a Jupiter token jelentős korrekciót regisztrált az értékelésében, aminek következtében ez az altcoin az előző héten az 1 dolláros kritikus támaszszintje felé zuhant.

A bikák ezt követően a grafikonon visszapattanást rögzítettek, de a JUP árfolyama elutasítással szembesült a szimmetrikus háromszög mintázat ellenállási trendvonalánál. Azóta az árfolyam csökkenő hangulatban kereskedik.

Bár az elmúlt hét napban 7,91%-os korrekciót regisztráltak, a JUP árfolyama az elmúlt 30 napban 6,71%-kal nőtt.

Ezenkívül a Jupiter token egy szimmetrikus háromszög mintázatot alakított ki a 4 órás időkeretben azzal, hogy állandó alacsonyabb csúcsokat rögzített az árfolyamgrafikonján, ami fokozott medvés befolyásra utal.

Továbbá a JUP árfolyama a támogató trendvonalának tesztelése felé tart, amelynek kimenetele megjósolhatatlan. A Cross EMA 50/200-napos ellenállásként hat az árdiagramon, ami erős medvés árhangulatot jelez a grafikonon.

Másrészről a MACD egy állandó lapos vonalat mutat a grafikonon, ami a Jupiter árfolyamának gyenge ármozgását emeli ki.

Ezenkívül az átlagok nagy valószínűséggel medvés konvergenciát mutatnak, ami bizonytalanságot sugall a jövőbeli ármozgásban.

Ha sikerül kitörniük a bikáknak a szimmetrikus háromszög mintázatból, akkor a JUP árfolyam ezen a héten tesztelni fogja az 1,1390 dolláros ellenállási szintet.

Ha az árfolyam ezen a szinten marad, az megteremti a feltételeket ahhoz, hogy a Jupiter ebben a hónapban újra tesztelje az 1,2150 dolláros éves csúcsát.

Ellenkező esetben, ha egy csökkenő trendforduló következik be, a Jupiter árfolyama a támogató trendvonal felé fog zuhanni az 1,0560 dolláros támaszszintjének letörésével.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!