Nagyot emelkedett a CRO népszerűsége

-

A Crypto.com tőzsde saját tokenje, a Cronos, CRO, 300%-os emelkedést tapasztalt a kereskedési volumenben, ezzel párhuzamosan az árfolyama is szépen növekedett.

November 11 óta így a legmagasabb áron cserél gazdát a token, akkor 9 centes áron mozgott.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

2022 során minden idők eddigi legalacsonyabb értékét is elérte, a jelenlegi piaci kapitalizációja pedig nagyjából 2 milliárd dollár környékén mozog.

A közelmúltban a cég körül több pletyka is terjengett, többek között a lehetséges csődről is.

Ebben az is szerepet játszott, hogy 20%-os létszámcsökkentést hajtottak végre a vállalatnál.

Nem sokkal ez után a kapitalizációja nagyjából 10%-ot erősödött, a napi kereskedési volumene pedig megnégyszereződött, és elérte a 94 millió dollárt.

A fenntartható működés elmélete egyre nagyobb teret nyer a kriptopiacon is, számos cég rákényszerül a működési költségeinek a visszafogására, az energiagazdálkodására, és, hogy környezetbarátként definiálja magát.

Ezzel az indokkal váltott át az Ethereum is a valódi fizikai munkát igénylő proof of work konszenzus helyett a proof of stake szavazási rendszer használatára, és most már végre a leggazdagabbaknak van a legnagyobb beleszólása az irányításba.

Több kriptós cég is elkötelezte magát a karbonkibocsátási korlátok mellett, a marketing miatt.

Köztük van a Crypto.com is, és a bejelentésük után az árfolyamban is nagy ugrást tapasztaltak.

Eric Anziani, a platform vezetője elmondta, a szívükön viselik a klíma sorsát, és tenni is akarnak az ügyben.

A cég 2021 óta működik együtt a szén-dioxid iparág vállalataival, kormánytisztviselőkkel, és más cégekkel, akik szintén azt mondják, hogy csökkentenék a kibocsátásukat.

Növekvő ökoszisztéma

A CRO token erősödése a szélesebb értelemben vett ökoszisztéma növekedésével is összefügg.

A DefiLlama adatai szerint a Cronos rendszerében lekötött tőke visszafogott, de folyamatos emelkedést mutat.

Több defi alkalmazás is 10-20% közötti erősödést tapasztalt az elmúlt hétben, a teljes befektetett tőke pedig 398 millió dollár.

Azt is hozzá kell tenni, hogy ez viszont alig a tizede az eddigi rekordnak, amely majdnem 4 milliárd dollárt tett ki.

Cronos

A cég kifizetései 12 milliót tettek ki az elmúlt 24 órában, és az előző harminc napban összesen 156 milliót.

A token a cikk írásakor 8 centes árfolyam környékén mozog, amely 11%-os erősödést jelent napon belül. Ezzel együtt a hét napos növekedése eléri a 28%-ot.


Olvastad már? Nexo Card rövid ismertetője

Forrás: coingape.com

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Liquity technikai elemzés 05.29.

Prémium Liquity A Liquity árfolyamelemzése azt bizonyítja, hogy az árfolyam ismét felfelé irányuló mozgást végez, hiszen ma is a bikák voltak előnyben. Az elmúlt nap rendkívül kedvező...

Változások jönnek a Tornado Cash irányításában

Május 26-án tartottak egy szavazást a TORN token tulajdonosai, amely alapján az eredeti tokentulajdonosok minden téren visszakapják a projekt irányítását. Összességében 517 ezer tokenmennyiség gyűlt...

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!