Nagyot csökkent a FET token árfolyama a közelmúltban

-

Az utóbbi két napban a FET token több mint 20%-os értékvesztést szenvedett el, ami jelentős figyelmet keltett a befektetők körében.

Ez a hirtelen zuhanás éles kontrasztban áll a token korábbi impresszív teljesítményével, és számos kérdést vet fel a jövőbeli kilátásokkal kapcsolatban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A FET nemrégiben még 73%-os növekedést mutatott a korábbi mélypontjához képest, de a jelenlegi visszaesés ennek nagy részét eltörölte.

Ez a fordulat arra készteti az elemzőket, hogy újraértékeljék a token piaci helyzetét és alapvető értékét.

A cikk írásakor a FET ára 1,35 dollár, ami 4,7%-os csökkenést jelent 24 óra alatt. A token piaci kapitalizációja ugyanebben az időszakban 18,27%-kal zsugorodott.

A technikai mutatók, köztük a sztochasztikus RSI (89,87) és az MACD, túladottságot jeleznek, ami potenciális korrekciót vetíthet előre.

Megnövekedett kereskedési aktivitás az árcsökkenés közepette

A Santiment adatai szerint a FET-tranzakciók száma jelentősen megugrott az áresés alatt.

A 24 órás aktív címek száma drámai emelkedést mutatott, jelezve a fokozott hálózati aktivitást az árcsökkenés idején.

Figyelemre méltó, hogy a FET fejlesztési aktivitása stabil maradt ebben az időszakban, ami a projekt hosszú távú elkötelezettségére utalhat.

FET
A FET hálózat aktív tárcái (piros), forgalomban lévő készlete (fekete) és fejlesztési aktivitása (kék). Forrás: Santiment.

A Hyblock Liquidation Heatmap adatai az elmúlt 12 órában csökkenő tendenciát mutattak, ami arra utal, hogy a rövid távú eladási nyomás még nem ért véget.

fet
A FET likvidációs hőtérképe. Forrás: Hyblock Capital.

A long/short pozíciók aránya azt jelzi, hogy jelenleg az eladói oldal dominál a piacon.

FET
FET long és short pozíciók aránya. Forrás: Coinglass.

Kérdések a tokenmigrációval kapcsolatban

A szélesebb kriptopiac az utóbbi időben nagyobb volatilitással szembesült. A FET árfolyamgrafikonjai is tükrözni látszottak ezt a volatilitást.

Érdemes azonban rámutatni, hogy a Coinbase-nek a ASI token migrációval kapcsolatos álláspontjáról szóló közelmúltbeli bejelentése megijeszthetett néhány befektetőt.

A FET jövőbeli kilátásai

A közeljövőben kulcsfontosságú lesz az 1,40-1,50 dolláros ársáv. Ha az árfolyam ez alá esik, további csökkenés várható, akár az 1,20 dolláros szintig.

Másrészt, ha a FET képes visszakapaszkodni 1,80 dollár fölé, az pozitív jelzés lehet, és új lendületet adhat a növekedésnek.

Kapcsolódó hír: Hamarosan érkezhet a Solana-ETF egy vezető market maker szerint

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!