Myro (MYRO) árfolyam elemzés 05.16.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Myro (MYRO)

A Solana társalapítójának a kutyája után elnevezett MYRO token a Solana hálózat egyik mémcoinja.

A token mára 24 óra alatt +14%-ot, egy hónap alatt pedig 34,90%-ot mozdult el, és jelenleg 0,20 USD heti csúcsán kereskednek vele.

A napi grafikonon láthatjuk, hogy a mémcoin 2024 márciusában új történelmi csúcsot ért el 0,446 dolláron, amit nem tudott áttörni.

A MYRO teljesítménye az ATH-tól április közepéig medvés volt, és az onnan való kitörés a hullámot addig oldalazó kereskedésre késztette.

De tegnap az ár az oldalirányú csatorna fölé tört, és a 0.196 dolláros ellenállás irányába tartott.

A mémecoin szezon által támogatva amennyiben a vevők bejutnak, hogy többet halmozzanak fel, az ár az ellenállás fölé fog rallyzni.

Miután az ellenállás 0,122 dollárnál van, az RSI 61-es olvassa a semleges zónából a bikás zónába érkező jelet.

A Bull Bear Power olvasás Pozitív 0,04-nél pozitívan mutatja a felfelé irányuló tendenciát.

A Myro kereskedelmi beállítása

A jelenlegi piaci emelkedés a Bitcoin átlépése 66.000 dollárral pozitív pillanatot ad a mém érméknek is.

Miközben látjuk, hogy az összes top mém érme, mint a Doge, a PEPE, a Shib és a WIF felemelkedik és növekszik a piaccal.

Az újabb kitöréssel itt az idő a Trend kereskedők számára, akik számíthatnak a növekvő vásárlási nyomásra.

A kereskedők megvátrák a 0,20 dolláros ellenállás feletti áttörést, és ugyanabban a zónában léphetnek be a pozícióba.

Amikor az ár áttöri ezt az ellenállást, akkor láthatjuk, hogy a rally a hétvégére belép a 0,25 dolláros tartományba.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!