Musk mint „A Dogefather” lesz a Saturday Night Live házigazdája

-

Musk lesz a Saturday Night Live házigazdája, amelyet elmondása szerint mint „A Dogefather” vállalt el. A DOGE/USD árfolyama eközben megint ugrott egyet.
A Dogecoin mémkriptopénz – Elon Musk kiskedvence – egy újabb napot írhat be a kalendáriumába: Musk ugyanis szerepelni fog a Saturday Night Live-ban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egy szerdán közzétett Twitter-bejegyzésben Musk „A Dogefather”-ként emlegette magát, amikor bejelentette, hogy május 8-án ő fogja vezetni a népszerű amerikai televíziós show-t.


A Tesla vezérigazgatója jól ismert a marketingfogásairól, ha kriptopénzekről van szó. A közösségi médiában közzétett posztjai nem egyszer okoztak már fejtörést a békés kereskedőknek – a BTC- és DOGE-hodlerek mindenesetre eddig csak profitáltak a milliárdos befolyásából.
Musk legutóbbi nyilvános bejegyzése máris csaknem 20%-kal növelte meg a DOGE/USD árfolyamot a cikk írásakor.
A bitcoin legutóbbi árfolyamgödre az altokat is jócskán megviselte, a DOGE például jóval legutóbbi, 47 dollárcentes rekordárfolyama alatt érte el minimumát.
Az akkori kiugrás szintén részben Musknak volt köszönhető, aki megígérte, hogy szó szerint a Holdra fogja vinni a Dogecoint, mégpedig a SpaceX egyik soron következő rakétafellövése keretén belül.
A múlt héten egyébként egy „Dogecoin-nap”-ot tartottak, amelynek az volt a célja, hogy 4,20 dollárra emeljék a kutyacoin árfolyamát, az eredmény azonban jóval alulmaradt a várakozásoktól.

Az elemzők az altcoinok erősségére figyelnek most

A tweetnek köszönhetően a DOGE rögtön dobogós lett a napi növekedés tekintetében, amellyel még az épp rekordot döntögető ETH-t is lekörözte.
A bitcoin látszólag bebetonozta magát az 55.000 dolláros tartomány környékére, amely optimista jelként szolgál azok számára, akik az altszezon folytatására számítanak.

„Az altcoinok piaci kapitalizációjának legutóbbi felépülése jóval élesebb volt, mint a februári”kommentálta kedden a Rekt Capital népszerű Twitter-fiók, amikor 2021 különböző visszahúzódásait elemezte.

Elmondásuk szerint ez mind annak a jele, hogy az altcoinok piaca iránt általánosan is erős érdeklődés mutatkozik.
Meg nem erősített pletykák szerint a Facebook BTC-allokációkról fog beszámolni negyedéves jelentésében, amely akár a tegnapi napi bullish lendület magyarázatául is szolgálhat.

Olvastad már? Partnerségre lép az etióp kormánnyal a Cardanót fejlesztő IOHK

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!