Most van a legjobb időpont, hogy megvásároljuk a kripto merülést a szakértők szerint

-


Vendégbejgyzés


A kriptopénzek piacán pánikhangulat uralkodik, mivel a Bitcoin árfolyama tovább zuhant. E zűrzavar közepette a piac türelmetlenül várja a következő bikafutást.

Az altcoinok továbbra is alacsony árfolyamokon állnak, a folyamatos kihívások ellenére potenciálisan gyors növekedésre készen.

Mivel a Bitcoin és a szélesebb piac is visszaesést tapasztal, a szakértők szerint most lehet optimális az idő a befektetésre.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


E cikkben az olvasók megtudhatják, hogy mely konkrét kriptovaluták vannak felkészülve az újbóli fellendülésre, ami esélyt kínál arra, hogy tőkét kovácsoljanak a várható piaci fellendülésből.

A CYBRO elővásárlása meghaladja az 1 millió dollárt: Következő generációs DeFi befektetési lehetőség: Egy a millióból egy kiváló befektetési lehetőség

A CYBRO magára vonja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1 millió dollár fölé emelkedik.

Ez az új generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

kripto

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Egy további izgalmas frissítésben a CYBRO bevezetett egy ajánlóprogramot, amely július 15-ig tart.

A program 12% jutalékot kínál a közvetlen referensek tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű referensektől és 2%-ot a harmadszintű referensektől.

A jutalmakat minden héten USDT-ben osztják szét, és a referensek dupla CYBRO-pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

A CYBRO tokenek tulajdonosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel a teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy óriási lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>>Lépj be a CYBRO-ba, és célod az akár 1200%-os jövőbeli hozam<<<<

BLAST: Egy feltörekvő csillag készen áll a következő kriptoboomra

A BLAST egy új altcoin, amely egyre nagyobb teret nyer a közelmúltbeli piaci esések ellenére.

A gyors tranzakciókra és alacsony díjakra tervezték, így ideális a kisvállalkozások és a mindennapi használatra.

Egy erős fejlesztőcsapattal és innovatív technológiával a BLAST célja, hogy skálázható megoldást nyújtson a digitális fizetésekhez. Az érme potenciálját mutatja a növekvő közösségi támogatás és a valós alkalmazások.

A jelenlegi piaci ciklusban a BLAST vonzónak tűnik azok számára, akik ígéretes altcoinokat keresnek, amelyek készen állnak arra, hogy a következő bikafutásban szárnyaljanak.

Az ONDO sikerre van kilátásban a kripto bikaszezonban és az altcoin szezonban.

Az ONDO a jelenlegi piaci ciklusban ígéretes altcoinként egyre nagyobb figyelmet kap.

Ez az egyedülálló kriptopénz arra összpontosít, hogy fix jövedelmű termékeket hozzon a DeFi területre.

A célja, hogy fejlett pénzügyi stratégiák révén stabil hozamot biztosítson. A közelmúltbeli piaci mélypontok ellenére a 2021-es bikafutáshoz hasonló minták pozitív elmozdulásra utalnak.

Ez teszi az ONDO-t vonzó opcióvá a diverzifikációt kereső befektetők számára. Innovatív megközelítése és piaci potenciálja jelentős növekedést eredményezhet.

A várható kriptoélénkítéssel az ONDO kiemelkedik a nagy ígéretekkel rendelkező érmék közül.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A ZRO érme ragyogni fog a közelgő bikafutás és az altcoin szezon során

A ZRO coin, a kriptovilág feltörekvő csillaga, a közelmúltbeli piaci dömping ellenére is nagy ígéretet mutat.

Az innovatív technológiával a hátterében a ZRO célja, hogy gyorsabb és olcsóbb tranzakciókat biztosítson, mint sok létező kriptovaluta.

Az érme erős közössége és a növekvő partnerségek kiemelik a benne rejlő lehetőségeket.

Mivel a piac 2021-től megismétli a pozitív mintákat, a ZRO vonzónak tűnik azok számára, akik új lehetőségeket keresnek a jelenlegi ciklusban.

ENA Coin: Nagy nyereségre van kilátás a következő altcoin-szezonban

Az ENA egy feltörekvő csillag a kriptovilágban. A gyors, alacsony költségű tranzakciókra tervezték. Ezáltal kiválóan alkalmas a mindennapi használatra.

Az ENA még a közelmúltbeli piaci esések ellenére is erős potenciált mutat. A 2021-ben látott sikeres mintákat követi. A piac fellendülésével az ENA jelentős növekedést könyvelhet el.

Ha ígéretes altcoint keresel, az ENA jó választás lehet ebben a piaci ciklusban.

Következtetés

A szakértők szerint néhány coin rövid távon kevesebb potenciállal rendelkezik.

A CYBRO, egy rendkívül fejlett DeFi platform, egyedülálló módokat kínál a Blast blokkláncon elért nyereségek növelésére.

A hozamok optimalizálásához mesterséges intelligenciát használ. Emellett nagyszerű staking juttatásokat, különleges airdropokat és cashback-et biztosít.

A befizetések és kifizetések folyamata zökkenőmentes. A CYBRO elkötelezett az egyértelműség, a szabályok betartása és a magas színvonal fenntartása mellett.

Ez teszi a CYBRO-t egy erős projektté, amely a nagy kripto befektetők és befolyásos szereplők figyelmét is magára vonzza.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A SHIB nekiszomorodott a hacker incidens miatt, ám a Shiba Shootout túlélte a szégyent

Míg a Shiba Inu ($SHIB) érmék értéke  az az elmúlt nap során inkább csökkent, a város új sheriffje, a Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) már 729 ezer...

Az Ethereum (ETH) bálna ébredezik az ETH ETF indítása előtt

Egy alvó Ethereum-cím aktiválódása mindössze egy nappal a spot Ethereum ETF-ek elindítása előtt felébredt. A Whale Alert szerint kilenc év után először aktiválódott egy 977 ETH...

A top elemző az Ethereum 5000 dollárra való emelkedését jósolja az ETF buzgalom közepette – Az altcoin szezon a következő?

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenleg nyugodt, de várakozással teli. A befektetők türelmetlenül várják a következő bikafutást, az altcoinok pedig még mindig vonzó belépési pontokat kínálnak. A közelmúltbeli stabilitás...

Az Ethereum ETF-ek az ETH árát az év végére 20.000 dollárra nyomhatják?

A kriptovilág izgalomtól pezseg az Ethereum ETF-ek számára a közelmúltban adott zöld utat követően. Ez mérföldkőnek számító döntés, és ugyanúgy átformálhatja a piacokat, mint ahogyan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!