Milyen kriptót érdemes ma vásárolni? A legjobb projektek a legmagasabb növekedési potenciállal

-


Vendégbejegyzés


A 2024-es év jelentős fellendülést jelez a kriptopiacon. Ez a fellendülés arra készteti a befektetőket, hogy azonosítsák a legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptopénzeket.

Bizonyos projektek jobban kiemelkednek a többiek közül, és lenyűgöző hozamkilátásokat kínálnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk elmerül ezekben a bizonyos kriptókban, és feltárja, hogy mely érmék lehetnek a legjobb választások ebben a felpezsdítő bikafutásban.

A CYBRO a kripto bálna radarjára kerül a tokenjeinek előértékesítésével

A CYBRO egy új rendszer, amelynek célja, hogy segítsen a felhasználóknak többet keresni a Blast blokkláncon.

A Blast arról ismert, hogy más hasonló megoldásoknál jobb hozamokat kínál az Ethereum (ETH) és a stablecoinok esetében.

A CYBRO fő feladata, hogy segítsen a felhasználóknak kihasználni ezt a lehetőséget.

Jelenleg a CYBRO előértékesítésben értékesíti a tokenjeit alacsony, 0,025 dolláros darabáron, ami 58%-kal olcsóbb, mint a várható jövőbeli ár.

Ez 300%-os potenciális megtérülést kínál. Arról beszélnek, hogy egy kripto bálna jelentős mennyiségű CYBRO tokent vásárolhat, ami erős érdeklődést mutat a projekt iránt.

A teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre ebben az előértékesítésben, és körülbelül 25 millió tokent már eladtak.

>>>Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!<<<<

A CYBRO tokenek birtokosai számos előnyben részesülnek, többek között jutalmakat kapnak a stakingért, különleges airdropokat, cashbacket a vásárlások után, alacsonyabb díjakat a kereskedésért és a hitelezésért, valamint egy biztosítási programot a platformon belül.

A CYBRO célja, hogy a Blast ökoszisztémán belül és azon túl különböző befektetési stratégiákon keresztül támogassa a kriptónövekedést.

E stratégiák a konzervatív befektetésektől a magas hozamú befektetésekig terjednek. A platform a hozamok maximalizálására összpontosít a hatékony kriptotranzakciók révén.

A jövőbeni frissítések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és az egykattintásos befektetési funkció a hozamok optimalizálásához a decentralizált (DeFi) és a központosított pénzügyekkel (CeFi) való integráción keresztül.

>>>Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a jövőbeni akár 300%-os hozamért!<<<<

A BNB árfolyamának áttekintése: A Binance Coin (BNB) korrekciós szakasza előttünk áll

A BNB jelenleg korrekciós fázisban van, az árfolyamsáv 607,60 és 732 dollár között mozog. A 26,99-es RSI érték azt jelzi, hogy az érme túladott.

Az 5,66-os Stochastic érték szintén ezt támasztja alá. Az egyhetes árfolyamváltozás 2,30%-os csökkenést mutat, míg az egyhavi árfolyamváltozás 3,33%-os emelkedést.

A legközelebbi ellenállási szint 791 dollár, a legközelebbi támaszszint pedig 542,20 dollár. Számítsunk egy rövid távú korrekcióra, mielőtt jelentős emelkedés következne be.

A Solana (SOL) árelemzése: Tartja vagy megtörik a támasz?

A Solana (SOL) árfolyama 151,73 és 174,04 dollár között mozog. Az árfolyam 6,61%-os csökkenést mutat a héten és 5,90%-os emelkedést a hónapban.

Hat hónap alatt a SOL árfolyama 117,78%-ot emelkedett. Az indikátorok korrekciós mozgásra utalnak, az RSI 30,35 és a stochastic 13,14 értéken áll.

Amennyiben tovább esik, a legközelebbi támaszszint 141,36 dollár. Amennyiben emelkedik, az ellenállás 185,98 dollárnál van. A jelenlegi technikai adatok a 161,23 dolláros 100 napos SMA körüli lehetséges stabilizációra utalnak.

Polygon (MATIC) árfolyam-áttekintés: A korrekciós fázis stabilan tart

A Polygon (MATIC) árfolyama jelenleg 0,60 és 0,72 dollár között mozog. Az elmúlt héten 8,65%-kal, míg egy hónap alatt 4,73%-kal csökkent.

Az érme az elmúlt hat hónapban 27,56%-kal csökkent. A jelenlegi mutatók szerint az érme korrekciós fázisban van, a legközelebbi támasz a 0,55 dolláros szintnél, az ellenállás pedig a 0,79 és 0,92 dolláros szinteknél található.

A 45,22-es RSI értékkel sem túladott, sem túlvásárolt állapotokra nem utal.

A Blur (BLUR) árfolyam áttekintése

A Blur (BLUR) egy korrekciós mozgást él át, a jelenlegi árfolyamsáv 0,33 dollár és 0,41 dollár között mozog. A legközelebbi támaszszint 0,30 dollár, az ellenállás pedig 0,45 dollár.

Az elmúlt héten a BLUR 13,49%-ot esett, ami a közelmúltban csökkenő tendenciát mutat. Az elmúlt egy hónapban 5,34%-kal csökkent, hat hónap alatt pedig 25,58%-kal esett.

A Relative Strength Index (RSI) 38,94-es értéke azt mutatja, hogy a túladott állapothoz közelít. A 10 napos SMA 0,35 dollár, ami kissé a 100 napos SMA alatt van, ami 0,37 dollár.

Következtetés

A BNB, SOL, MATIC és BLUR kevésbé mutatnak potenciált rövid távon. A kiemelkedő lehetőség a CYBRO.

Ez az egyedi earn marketplace a Blast blokklánc natív hozam funkcióját használja.

Az első kibocsátás a tervek szerint 2024 második negyedévében lesz. A CYBRO token előértékesítéséhez való csatlakozás kedvező feltételeket kínál a korai befektetők számára.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!