A Dogecoin (DOGE) és a SHIB közösségeinek riasztása: Az AI platform az egyetlen biztonságos hely?

-

A pénteki napon szinte az egész kriptopiac veszteséggel kereskedett, mivel hatalmas eladás követte az amerikai munkaügyi minisztérium jelentéseit.

Az erősen pozitív hétkezdetről a hét végére számos top altcoin jelentősen visszaesett, és leginkább a változékony mémérmék, a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) voltak érintettek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A mémérmék jövője még mindig nem dőlt el, a befektetők pedig tanácstalanok a kereskedési lehetőségek tekintetében.

Mindeközben egy új DeFi érme szeretne felemelkedni a ranglétrán, és az előértékesítése már nyitva áll a leendő vásárlók előtt. Fedezzünk fel további lehetőségeket!

A Shiba Inu jól kiegyensúlyozott a medvék és a bikák között

A pénteki esés a SHIB-hez hasonló mémprojekteket sújtotta a legkeményebben. Amikor a mém érme éppen csatlakozni akart a kriptobika bikafutásához, az árfolyama esni kezdett.

A Shiba Inu péntek óta 2,4%-os veszteséget szenvedett el, és a tulajdonosai elkezdték dobni a tokent.

Ez a Shiba Inu árfolyamát tovább csökkentheti, vagy vételi nyomást válthat ki más befektetőkből. A bálnák a tokenfelhalmozás kellős közepén jártak, amikor a mélyrepülés lecsapott.

Ha a 40 billió token támogatási szint felett tudják tartani magukat, az elemzések szerint a Shiba Inu árfolyamának megfordulása következhet be.

Számos elemző úgy véli, hogy az első szint, ahol a vásárlói érdeklődés ellensúlyozhatja az eladási nyomást, a Shiba Inu egyetlen reménye a visszatérésre ezúttal.

Talán a mémérmék a legjobb haszonszerzési lehetőségek közé tartoznak, de a történelem azt mutatja, hogy változékonyak lehetnek.

Másrészről a DeFi projektek hosszú ideig fenntartották a kriptopénzek decentralizált aspektusát, és bízhatsz abban, hogy az RCO Finance azért van itt, hogy feljavítsa a DeFi-t.

A RCO Finance: DeFi jövője itt van!

A decentralizált pénzügyek gyorsan terjednek a kriptoverzum ágazataiban, de a kereskedési szektor évek óta holtponton van.

A javasolt mesterséges intelligencia-fejlesztések is kevésbé hatékonyak, és a kereskedők gyakran egyedül maradnak a könyörtelen piaci erőkkel való küzdelemben.

Az RCO Finance belépésével azonban a kriptokereskedők az RCOF AI integrációjával a kereskedési szektor összes lehetőségét felszabadíthatják.

A fejlett programozás és kódok helyett az RCO Finance mesterséges intelligenciája gépi tanulást használ az egyéni kereskedők igényeinek megértéséhez, és tippeket javasol a nyereséges befektetésekhez.

Érdekesség, hogy a biztonság miatt sem kell aggódnia. A SolidProof auditálta a projekt intelligens szerződését, és azt tisztának találta.

Az AI frissítésén kívül az RCO Finance platformja a lehetőségek világát nyitja meg az érdeklődők előtt.

A DeFi kereskedés nem korlátozódik régiókra az RCOF segítségével; világszerte hozzáférhetsz a piacokhoz, beleértve a Forexet, a hagyományos részvényeket, a kötvényeket és az ETF-eket.

Tehát a kereskedők nincsenek egyedül a piac ellen – a RCO Finance ott van Veled!

A Dogecoin felfelé vezető útja medvés visszaesésbe torkollik

Az úttörő mém érme a héten újra a kripto bikafutásban volt, legalábbis a pénteki forró eladásig.

Figyelemre méltó, hogy a Dogecoin árfolyama az elmúlt 24 órában 8%-ot esett, és a tulajdonosok az elengedés és az optimizmusba való kapaszkodás között tépelődnek.

A DOGE esésével kapcsolatban többféle nézőpont létezik. Egyes elemzők árkorrekciónak bélyegezték, míg mások szerint puszta zuhanásról van szó.

A Dogecoin árfolyamának csökkenése egy medvés ékből való kitörésből eredő árfolyamfordulat. A zuhanás ellenére a Dogecoin árfolyamában emelkedett a bikás hangulat.

Vagyis több befektető úgy gondolja, hogy a DOGE token valószínűleg hamarosan profitot fog termelni. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, a Dogecoin-nak át kell lépnie a 0,149 dolláros ellenállást, amivel jelenleg szemben áll.

dogecoin

Maximáld a nyereséget az RCOF előértékesítéssel!

A DeFi iparág továbbra is ösztönzi az innovációkat. A befektetőkben is bízhat, hogy felsorakoznak egy projekt mögé, friss ötleteket hozva a kriptóba.

Az RCO Finance egyedi ötletei a projektet a következő nagy dobássá tehetik.

Tehát, szeretnél csatlakozni az új kereskedési platformhoz? Vásárolj RCOF tokeneket most, mielőtt az áraik ismét megugranak. Az előértékesítés még csak az 1. fázisban van, így több mint 3000%-os nyereséget érhetsz el.

3000% megtérülés az előértékesítésből, és a tokenek darabja csak 0,0127 dollárba kerül. Ez tökéletes lehetőség, hogy a legnagyobb nyereséget érd el a kriptovalutával!

További információ az RCO Finance előértékesítésről:
Látogasson el az RCO Finance előértékesítésre
Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!