Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

-


Vendégbejegyzés


Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást.

Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az összes kriptotulajdonos szavazó miatt.

Mindeközben a DTX Exchange (DTX) a második szakaszban lévő előértékesítés sztárjaként tűnik fel, amely megelőzheti az olyan DeFi projekteket, mint a Chainlink (LINK) és az Avalanche (AVAX).

A DTX Exchange (DTX): DeFi projektek között júniusban

A szabályozási aggályok közepette a DeFi-piac olyan projektekkel virágzik, mint a DTX Exchange (DTX). Ez az innovatív DeFi projekt célja, hogy platformjával uralja az online kereskedést.

A DTX Exchange tisztázza, hogy a DTX Exchange a legjobb CEX és DEX funkciókat egyesíti egy helyen, létrehozva egy hibrid kereskedési platformot, amely mindkét világból a legjobbat kínálja.

A kereskedők ennek eredményeképpen akár 1000-szeres tőkeáttételi lehetőségeket, 0,04 másodperces tranzakciós sebességet és több mint 120K eszközosztályhoz, például kriptókhoz, devizákhoz és kötvényekhez való hozzáférést tapasztalhatnak.

A Coinbase-től vagy a Binance-től eltérően a DTX Exchange nem igényel regisztrációs KYC-ellenőrzést. A kereskedők ezért lehetőséget kapnak arra, hogy mindezen eszközökkel kereskedjenek, miközben teljesen anonimak maradnak.

A DTX utility token fogja működtetni ezt a platformot. E DeFi érme birtoklása hozzáférést biztosít a fejlett elemzési eszközökhöz és a csökkentett kereskedési díjakhoz.

Ráadásul bárki, aki 100 dollár értékben vásárol DTX-et az előértékesítés során, részt vesz egy 1 millió dolláros nyereményjátékban.

A DTX Exchange ezen az ajándékozáson tíz szerencsés DTX-tulajdonosnak 100 ezer dollárt ad.

Ennek a DeFi érmének az ára jelenleg 0,04 dollár az előértékesítés 2. szakaszában – ez 100%-os emelkedés a 0,02 dolláros induló árhoz képest.

A kereslet nagy, mivel a DTX Exchange már több mint 700 ezer dollárt gyűjtött össze, és a tervek szerint még 2024 júniusának vége előtt eléri az 1 millió dollárt.

Ezen okok miatt a piaci elemzők a DTX esetében 0,5 dollárra való ugrással számolnak, amint egy Tier-1 CEX 2024 harmadik negyedévében listázza.

Chainlink (LINK): Új RealToken DAO integráció

A Chainlink (LINK) ugyancsak a címlapokra került a DeFi piacon. A Chainlink nevezetesen bejelentette a CCIP – RealToken DAO új integrációját.

A fejlesztéssel a RealToken DAO az Ethereum, a Gnosis és a Polygon számára a biztonságos láncok közötti interoperabilitás iparági szabványát hozza el.

Ez a bika Chainlink hír felfelé irányuló tendenciát okozhat a projekt számára. Ennek apropóján a Chainlink érme csak az elmúlt egy évben több mint 150%-ot emelkedett.

A LINK emellett a 100 és 200 napos EMA felett kereskedik, miközben kilenc technikai mutatója a vételi zónában van.

A piaci elemzők tehát a LINK számára 2024 második negyedévében 26 dollárra történő potenciális emelkedést prognosztizálnak.

Avalanche (AVAX): A fő elemző továbbra is támogatja a LINK-et

Az Avalanche (AVAX) egy másik a DeFi top projektek közül. A CoinMarketCap adatai azt mutatják, hogy az Avalanche árfolyama közel 170%-kal emelkedett az YTD grafikonon.

A kriptoelemző Jonathan Carter azt állítja, hogy ez a bikás trend folytatódhat.

X bejegyzésében Carter azt állítja, hogy hamarosan egy lehetséges pattanás fog bekövetkezni 37 és 64 dollár közé. Ezt az állítást az Avalanche kriptó technikai elemzése is alátámasztja.

Az AVAX esetében például hat technikai indikátor zöldet mutat. A szakértők ennek eredményeképpen bullish Avalanche árfolyam-előrejelzést tettek.

Ők azt jósolják, hogy az Avalanche 2024 második negyedévében 53 dollárra emelkedik.

A DTX Exchange képes lehet a Chainlinket és az Avalanche-ot a porban hagyni?

Miközben Mark Cuban néhány szót szólt Gary Genslerről, az olyan DeFi projektek, mint a DTX Exchange egyre nagyobb teret nyernek.

Ez az újonc alacsonyabb piaci tőkeértékű és a 133T dolláros kötvénypiachoz kötődik, ami nagy előny a Chainlinkkel és az Avalanche-val szemben.

Más szóval, a DTX hosszú távon sokkal gyorsabban és magasabbra fog emelkedni. Így a DTX ebben a hónapban a legjobb DeFi kriptónak bizonyult.

Látogass el a DTX előértékesítésre
Olvasd el a Whitepaper-t
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

A Polygon a második helyen áll az Ethereum után a tokenizált eszközök piacán

A Polygon alapítója, Sandeep Nailwal szerint a Polygon immár a második helyen áll az Ethereum után, mint a legnépszerűbb tokenizációs platform. Ezt a vélményt támasztja alá...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!